KONSULT SOCIALA MEDIER - januari t.om. mars. Heltid, Stockholm

KONSULT SOCIALA MEDIER - januari t.om. mars. Heltid, Stockholm

Konsult Sociala medier
Till vår kund i centrala Stockholm söker vi dig som är en fena på sociala medier och som kan stärka upp marknads- och kommunikationsavdelningen inom detta område.

Rollen är bred och innebär såväl att ta fram, publicera som följa upp och analysera inlägg i de olika kanalerna. Du kommer även att agera stöd och bollplank åt verksamheten i frågor kopplat till sociala medier. I detta uppdrag kommer du främst att arbeta med Facebook och Instagram men även stötta upp ansvariga för Twitter och LinkedIn.

Utöver detta kommer du att arbeta med;
  • Omvärldsbevakning och bevakning av innehåll på sociala medier
  • Google Analytics
  • Att skapa content i form av såväl text som bild utifrån grafisk manual och göra bedömningar av tonalitet
  • Sponsrad annonsering och bistå i bedömningar av val av kanal
Bakgrund
Då detta är ett konsultuppdrag krävs att du snabbt kan sätta dig in nya arbetssätt och miljöer. Du är en strukturerad och operativ person med ett gott öga för detaljer. Du värdesätter ett bra teamwork och har lätt för att kommunicera i såväl tal som i skrift.

Du har erfarenhet av att arbeta i en liknande roll och är riktigt duktig när det kommer till sociala medier. Troligtvis har du en utbildning inom kommunikation på högskola eller motsvarande och har du dessutom erfarenhet av att arbeta inom statlig eller offentlig verksamhet är det meriterande.

Om tjänsten
Omfattning: 100%. I detta uppdrag ingår jour var 5:e/6:e vecka för övervakning av sociala medier

Tillsättning: januari 2020 och uppdraget beräknas pågå t.om. mars 2020

Placering: Stockholm

Under uppdraget kommer du att vara anställd av AH Executives och vara en del av vår gemenskap.

Vi ser fram emot att höra av dig snarast då vi kommer att intervjua och presentera konsulter löpande för detta uppdrag.

Kontakta gärna Niklas Almquist på niklas.almquist@ahexecutives.se om du vill veta mer.

Om arbetsgivaren

Utifrån flera års erfarenhet i ledande positioner har vi skapat en unik och framgångsrik modell. Vår samlade kompetens och processer ligger till grund för utvecklande och lyckade rekryteringar och interimslösningar. AH Executives modellen bygger på insikt och förståelse för våra uppdragsgivares verksamhet och branscher samt kundanpassade processer. Vi på AH Executives har en tydlig vision om hur rekryteringar, interimslösningar och dess processer fortsatt kan vidareutvecklas i interaktion med våra uppdragsgivare. Modellen och våra processer gör det också möjligt att effektivt kvalitetssäkra våra uppdrag.