Product manager

Product manager

Product Manager
Framgångsrika och marknadsledande Megger söker en Product Manager till teamet i Danderyd.

Vill du att ditt arbete ska bidra till ett mer hållbart och säkert samhälle? Har du en bakgrund inom teknik/elkraft, är intresserad av affärsutveckling och kundrelationer så kan detta vara något för dig.

Om tjänsten
Meggers Product Management team består idag av 14 personer och man söker nu en Product Manager att ansvara för ett antal av bolagets produkter. Som Produktchef kommer du att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor inom avdelningen men också med andra delar av företaget.

En viktig del i rollen är att ha en god kontakt med företagets säljnätverk runt om i världen men också att arbeta nära bolagets kunder för att få en direkt förståelse för deras behov och beslutsprocess.

Typiska arbetsuppgifter:
 • Framtagande av kommersiell produktinformation så som datablad och produktpresentationer.
 • Prissättning för olika marknader; hantering av prislista och rabattförfrågningar vid exempelvis upphandlingar.
 • Planering och prioritering i utvecklingsprojekt tillsammans med vår utvecklingsavdelning och Meggers produktspecialister (Application Engineer).
Som anställd hos Megger erbjuds du att:
 • Arbeta med världsledande teknik inom bärbara test- och mätinstrument för elektriska mätningar.
 • Arbeta under samma tak som både produktledning, inköp och produktion vilket är unikt i branschen.
 • Få en närvarande och engagerad chef - samtliga chefer hos Megger går ledarskapsprogram för att kunna stötta sina medarbetare på bästa sätt.
 • Bli en del av ett företag med stor mångfald, dedikerade medarbetare och ett gemensamt brinnande intresse för tekniken.
Vem söker vi?
Den vi söker har ett stort tekniskt intresse och en relevant universitetsutbildning. För Megger är det absolut viktigast att du har rätt personlighet så din exakta bakgrund vad gäller branscherfarenhet är inte avgörande.

Rollen som Produktchef är i ett gränsland av teknik, affär och kundförståelse vilket innebär att den är väldigt varierad. Något som ställer höga krav men också ger mycket goda möjligheter till utveckling.

Den vi söker har;
 • Affärssinne - det ska kännas roligt att tillsammans med dina kollegor utveckla företaget, med tillväxt och lönsamhet.
 • God teknisk allmänbildning.
 • Analytisk förmåga - kan självständigt samla in och analysera data och använda som underlag för diskussioner och beslut.
 • Förmåga att förmedla sitt budskap i skrift, gärna med hjälp av illustrationer/grafer, samt muntligt i presentation.
 • Eget driv och är en pålitlig person. Du är målinriktad med stor social kompetens i syfte att behålla och utveckla viktiga affärskontakter.
 • Har du arbetat som eller varit trainee på ett större internationellt teknikföretag med ansvar för att t.ex. driva projekt av komplexa produkter/tjänster är det särskilt meriterande.
Om tjänsten
Arbetsplats: Stockholm/Danderyd

Omfattning: Heltid. Tjänsten innebär vissa resor.

Start: Enligt överenskommelse

Kontakta gärna Niklas Almquist på 0733 640 640 alt niklas.almquist@ahexecutives.se om du vill veta mer.

Vi ser fram emot att få din ansökan via vårt rekryteringssystem så snart som möjligt då intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Juridik, Bolagsjurist, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö, Elektronik, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av AH Executives AB
Sista ansökningsdag 27 mars 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Megger Group är en ledande leverantör av högteknologisk test- och mätutrustning för elkraftsbranschen. Genom att hjälpa våra kunder att leverera den elenergi du använder varje dag på ett effektivt sätt bidrar vi till ett mer hållbart och säkert samhälle. Vi utvecklar och tillverkar avancerad hård- och mjukvara för att erbjuda kunder över hela världen en totallösning innehållande support, service och kurser i provning och underhåll av högspänningsutrustning. Megger Sweden AB omsätter ca 300 Mkr och har drygt 100 anställda på kontoret i Danderyd. För mer info se www.megger.com