ABT Sweden befinner sig i en expansiv fas och behöver nu dig som vill sälja för Nordens ledande Saneringsvaruhus.

Här kommer du in på ett glatt företag med bra förmåner. ABT Sweden tillhandahåller ett brett sortiment av utrustning och förbrukningsmaterial till saneringsbranschen och sitter i stora ljusa lokaler i Högdalen.

Läs mer på: www.abtsweden.se

Utesäljare som brinner för kundrelationer

Som utesäljare förväntas du guida våra kunder genom försäljningsprocessen, bland annat genom att ge kompetent rådgivning och räkna på offerter, allt för att hitta kundvänliga och kostnadseffektiva lösningar. Det är viktigt för oss att du kan skapa varaktiga relationer med både nya och befintliga kunder. Genom att vi arbetar nära kunden har vi möjligheten att anpassa våra lösningar efter marknadens behov och efterfrågan.

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av försäljning och har du dessutom kunskap om saneringsbranschen är det starkt meriterande. Vi sätter stort värde på din personlighet såsom driv och stort engagemang. Du är teknisk, har god datorvana och klarar av att hålla många bollar i luften då arbetstempot tidvis kan vara högt. Vidare är du lyhörd, noggrann, har förmåga att hålla ordning och reda samt ta egna initiativ. Du behöver också vara flexibel i ditt arbetssätt och ha mycket god förmåga att samarbeta såväl med kollegor som med företagets kunder. Vi vill att du alltid strävar efter att leverera service av högsta kvalitet, har ett affärsmässigt tänk, en förmåga att möta kunden på ett professionellt sätt och vill bidra till att ytterligare utveckla försäljningen i din egen kundstock. Viktigt är att du är resultatorienterad och planerande. Tjänsten omfattar en del lagerarbete.

Du måste behärska svenska, både i tal och skrift.

B-körkort

Anställningen är initialt en 6-månaders provanställning, som är tänkt att utmynna i en tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid med arbetstid 40 timmar per vecka, måndag - fredag. Vissa perioder kan övertid förekomma.

ABT Sweden AB erbjuder dig ett spännande jobb på ett stabilt och vänligt företag som verkar i en rolig bransch med trevliga kollegor och kunder!

Låter det intressant?

Skicka din ansökan till www.randstad.se

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För information: Kristina Lindquist 072-316 88 09
Mer info
Kontaktperson Kristina Lindquist
Telefon 0723168809
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 19 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.