ABF Stockholm söker en driven kommunikatör

ABF Stockholm söker en driven kommunikatör

Nu söker ABF Stockholm en driven kommunikatör till kontoret i Stockholm

Har du ett stort intresse inom marknad och förståelse för samhälls-, kultur- och utbildningsfrågor? Älskar du att skapa content och skriva lättfattliga texter med relativt komplext innehåll? Då kan detta vara jobbet för dig! ABF Stockholm är en idé- och värdeburen organisation som med brett bildningsutbud samt mötesplatser för kultur och samhällsaktuella frågor gör kunskap tillgängligt - för alla.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi kan erbjuda dig en bred roll inom marknadsföring med stort fokus på att skapa content. På frågan om vad som är det bästa med att arbeta på ABF Stockholm får man svar såsom möjligheten att påverka och att utvecklas, att kunna göra skillnad på riktigt samt en väldigt trivsam arbetsplats mitt i stan.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som kommunikatör på ABF Stockholm kommer man att arbeta i olika kanaler, med skiftande mål och uppdrag - dina arbetsuppgifter kommer därför att variera. Stor del av uppdraget är att planera, samordna och utföra insatser och aktiviteter inhouse i nära kontakt med olika delar av verksamheten eller genom samarbete med extern leverantör/byrå.

Du kommer bla. att arbeta med:
 • Årsredovisningar
 • Sociala medier (Facebook/Instagram/Google)
 • Pressreleaser/blogg
 • Nyhetsbrev/inbjudningar
 • Innehåll hemsida/intranät
 • Driva marknadsföring som leder till ökad försäljning/deltagande
 • Leda projekt- och produktionsleda avgränsade kampanjer
 • Hjälpa kommunikationschef att planera och följa upp avdelningens mål och ekonomi
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ABF Stockholm är en arbetsplats präglad av framtidstro, tempo och kreativitet. Detta är en rekrytering som inleds med en 6 månaders provanställning. ABF-huset ligger mitt på Sveavägen nära T-bana / buss.

VEM ÄR DU?

Rollen ställer höga krav på förmågan att kommunicera varför vi söker dig som brinner för kommunikation och vill hjälpa ABF Stockholm att fortsätta bygga deras varumärke. Du är en expert på att skriva säljande och informativa texter samt content för olika plattformar så som hemsida, blogg och sociala medier. Då arbetet också innebär en hel del bildbehandling måste kunskaper inom Photoshop och Indesign finnas.

För denna tjänst tror vi att du:
 • har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och/eller kommunikation
 • har några års arbetslivserfarenhet som kommunikatör, gärna inom liknande område
 • har goda kunskaper i CMS Wordpress, Adobe Creative Cloud och Office-paketet
 • har mycket god förmåga att sammanfatta komplex information och skriva lättfattliga texter, hantera språk och grammatik samt bildsätta kommunikationsinsatser riktade mot olika målgrupper
 • har vana av att arbeta med varierande uppdragsområden och olika intressenter/personer
 • har erfarenhet av att driva försäljning genom marknadsföring
 • är flytande i svenska/engelska i tal och skrift
Som person tror vi att du är:
 • prestigelös och har en vilja att jobba med varierande arbetsuppgifter
 • lösningsorienterad med ett positivt förhållningssätt
 • effektiv, noggrann och strukturerad
 • kreativ, nytänkande och självständig
 • snabbfotad och drivs av att leverera hög kvalitet
 • en god skribent oavsett kanal
Som kommunikatör hos oss förutsätter vi att du bottnar i ABF Stockholms värdegrund och människosyn. Vi strävar efter att skapa ett öppet Stockholm med jämlika villkor för alla och ser gärna att du har kunskaper och perspektiv som bidrar i det arbetet.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Claudia Ullreich
Telefon 0734 34 64 56
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Journalistik, Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/