Butikssäljare med färgintresse för arbete i färgbutik

Butikssäljare med färgintresse för arbete i färgbutik

BUTIKSSÄLJARE - SOMMAR-/TILLSVIDAREANSTÄLLNING

till våra färgbutiker i centrala Stockholm

Om företaget:

ABC Färgekonomi är en av de äldsta färgbutikerna i
Stockholm. Vi är kända för att vara en av Sveriges mest välsorterade färgbutiker. ABC Färgekonomi ingår i Nordsjö Idé och Design som är en kedja bestående av 131 butiker i Sverige. Utöver Nordsjö är vi återförsäljare av färg från Farrow &
Ball och Jotun
samt från en mängd mindre färgleverantörer.
Vi erbjuder även ett brett sortiment av linoljefärger, tapeter och traditionella målningsverktyg.

Dina utmaningar:

Vi förväntar oss att du som medarbetare på ABC Färgekonomi ska brinna för försäljning, vara serviceinriktad och vara intresserad av att få lära dig mycket om färg och tillbehör. I din roll som butikssäljare ska du engagera dig i mötet med kunden, vara noggrann, flexibel och ha viljan att ge våra kunder det där lilla extra som vi har gjort oss kända för och som gör att kunden kommer tillbaka till oss. Du bör vara en lagspelare som har lätt för att arbeta i team och bidra till helheten. Att du känner och tar ansvar för ditt arbete är en förutsättning för att arbeta hos oss och något som vi värdesätter högt.

Butiksäljare

Arbeta aktivt med försäljning av konsument- och proffsvaror

Hålla god ordning och reda i butiken samt fronta produkterna i butiken

Hjälpa kunderna med enklare inrednings- och färgsättningstips

Lagerhantering samt skyltning i butik.

Vid eventuell tillgång av körkort kunna distribuera varor till våra kunder

Erfarenhet

En fördel är om du har tidigare
erfarenhet från försäljning eller en praktisk bakgrund inom färgfackhandeln-, bygg- eller hantverkssektorn, men även du som har ett intresse för färg är välkommen att söka tjänsten.
Körkort är meriterande men inget krav
Mer info
Telefon 086737075
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.abcfargekonomi.se
Sista ansökningsdag 24 maj 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ABC Färgekonomi är Sveriges mest välsorterade färgbutik. Butiken startade sin verksamhet i slutet på 70-talet i syfte att skapa en yrkesbutik med extraordinär service till yrkesfolk och till konsumenter.

Vår ambition är och har alltid varit att erbjuda ett brett sortiment i förhållande till många av våra branschkollegor. ABC Färgekonomi ingår i Nordsjö Idé och Design som är en kedja bestående av 131 butiker i Sverige. Vi är återförsäljare av märken som Nordsjö, Farrow & Ball och Jotun samt av en mängd mindre färgleverantörer. Vi erbjuder även ett brett sortiment av tapeter från både svenska och utländska tillverkare.

Vi har även en bred kollektion av olika pigment och möbelrenoveringsprodukter. Vi har en ambition att kunna tillhandahålla traditionella målningsverktyg såsom takjuteväv, spännpapp, temperafärger, äkta linoljefärger, kvalitetspenslar, facklitteratur m.m.
För mer information se www.abcfargekonomi.se samt www.b-w.se