Butikssäljare i Stockholms främsta färgbutik

Butikssäljare i Stockholms främsta färgbutik

Butikssäljare till ABC Färgekonomi

Vi förstärker vårt team med en butikssäljare som brinner för försäljning med hög service service!

Om tjänsten

Som butikssäljare på ABC Färgekonomi så består din arbetsdag estår av att möta såväl privatpersoner som yrkeskunder. Du hjälper våra kunder men val av rätt produkter samt även att komma tips, råd och inspiration gällande färg, tapeter och tillhörande produkter. Du hjälper till med att hålla ordning och reda i butiken samt hjälpa till med såväl beställningar och uppacknng av varor. Genom ett nära samarbete med butikskollegor och är målet är att kunden skall lämna butiken och fått med sig ett positivt intryck av såväl dig som butiken i sin helhet.

Vi söker dig som...

...har ett brinnande intresse av främst försäljning och service till såväl privat- som företagskunder. Det är självklart en fördel och du arbetat med liknande produkter sedan tidigare då en stor del av arbetet utgörs av att rådge kring färgval och sedan blanda till dessa kulörer. Har du jobbat i annan färgbutik eller i byggvaruhus med liknande uppgifter så premieras detta. Dock så kan man lära sig allt om man har ett brinnande intresse så även du som saknar denna erfarenhet är välkommen att söka.

... är flexibel och förstår vad som är viktigt att prioritera under en arbetsdag samt vad som kan underlätta arbetet för dina medarbetare. Du bör vara duktig på att skapa relationer med befintliga och nya kunder genom ett intresse för kundernas behov och verksamheter. Vi tittar mycket på personligheten när vi anställer för att du skall passa in i teamet och att vi därmed förväntar oss det lilla extra från dig som söker.

... som gärna har körkort även om detta inte är ett krav.

Om att arbeta hos oss

Vår färgbutik har legat på samma ställe i över 40 år och våra kunder uppskattar butiksglädjen som vårt team sprider. Vi strävar alltid efter att vara den butiken som på ett professionellt sätt tillgodose kundenrnas behov och önskemål. Du kommer att ges stora möjligheter att utvecklas genom att vi som butik tillhandahåller ett väldigt brett sortiment och arbetar med många väletablerade varumärken. Vi kan erbjuda utbildningar, såväl interna som externa vilka tillåter dig att bygga på dina kunskaper. Arbetet är väldigt omväxlande och du kommer att få möjlighet att arbeta med en stor variation av arbetsuppgifter inom försäljning, exponering av våra produkter.

Vi erbjuder......

En Heltidstjänst i form av tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring. Butikens öppettider är måndag-fredag kl 06:30-18.00 samt lördag kl 10.00-15.00.

Ansökan

Ansök via mail på adressen tony@abcfärgekonomi.se. Märk din ansökan med: Butikssäljare 2020.
Intervjuer kommer att ske löpande, därför vill vi gärna ha din ansökan snarast dock senast 2019-12-31.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Telefon 086737075
Email Mejla ABC Färgekonomi
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.abcfargekonomi.se
Sista ansökningsdag 14 jan 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ABC Färgekonomi grundades 1976 och har sedan dess försett stockholms innerstads kunder med färg och tillbehör. Vi är Sveriges mest välsorterade färgbutik som säljer färg och tillbehör från de flesta väletablerade varumärkena.

Vi är en kombibutik som både hjälper privatpersoner och yrkeskunder. Sedan ett par år tillbaka så utgörs företaget av två butiker. Dels ABC Färgekonomi som fokuserar på färg och renoveringsprodukter dels Björklund & Wingqvist som främst säljer Tapeter, Färg och Tyger samt övrige inredningsrelaterade produkter.