Butikschef till ABBY WAITS store

Butikschef till ABBY WAITS store

ABBYWAITS SÖKER BUTIKSCHEF

ABBY WAITS är en av nordens ledande leverantörer av brudklänningar och en viktig trendsättare på den nordiska marknaden. Nu öppnar vi ny butik på Kungsholmen i Stockholm och söker dig som hade passat i rollen som butikschef.

Arbetsuppgifter
Som butikschef ansvarar du för den dagliga driften av vår nya butik på Kungsholmen. Tillsammans med övrig personal guidar du kunden, med oklandrig service, genom sin kundupplevelse hos oss. Att kundens upplevelse hos oss är fantastisk från början till slut är det viktigaste för oss, det förutsätter vi att den är för dig också. Du ansvarar för försäljningen och att butiken alltid är väl representativ för vårt varumärke. I dina arbetsuppgifter även ingår personalansvar, inköp och rapportering.

Personliga egenskaper
Du har en naturlig känsla för service och ett intresse för försäljning. Vi kräver en hög servicenivå och det har du inga probelm att leva upp till. Du är nogrann, organiserad och gillar att ha det snyggt och prydligt omkring dig. Som person är du positiv, lösningsorienterad och lyckas engagera dina kollegor även om ni inte jobbar så många timmar ihop. Du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och är ansvarstagande. Med entusiasm drivs du av att hjälpa kunden att hitta sin drömklänning.

Kvalifikationer
- God butiksvana
- Försäljning och service
- Vi ser gärna att du har sömnadskunskaper eller är villig att lära dig.
- Du får gärna ha jobbat med mode tidigare.

Tjänsten
Timanställning, 60-100%. Lön enligt handels kollektivavtal. Tillträde juli.

Ansök via contact@abbywaits.com. Döp mejlet till "jobbansökan butikschef". Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. www.abbywaits.com

Vi söker även en säljare, döp mejlet till "jobbansökan säljare" om den tjänsten passar dig bättre.
Mer info
Email Mejla ABBY WAITS
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ABBY WAITS är en av nordens ledande leverantörer av brudklänningar och en viktig trendsättare på den nordiska marknaden.