Specialistsjuksköterska sökes till Falck Ambulans

Specialistsjuksköterska sökes till Falck Ambulans

Vi söker

Dig som är Specialistsjuksköterska som person drivs du av att göra skillnad för patienten - på riktigt. Andra beskriver dig som förtroendeingivande, ansvarsfull och med en hög anpassningsförmåga till olika situationer
  • Du är utbildad Specialistsjuksköterska med inriktning ambulans, akutvård, intensivvård eller anestesi
  • Du kan också ha en specialistutbildning inom något annat område och då i kombination med relevant arbetslivserfarenhet
  • Du har minst 2 års erfarenhet inom slutenvård och/eller akutsjukvård
  • B-körkort och god körvana är ett krav
  • Du behärskar svenska i tal och skrift
Arbetsuppgifter

På ambulansen i Stockholm är ingen dag den andra lik. Här erbjuds du en tjänst med stor variation och möjligheten att vårda en patient i taget. En omväxlande vardag där du möter patienter i unika miljöer och där du aldrig riktigt vet vad dagen har att erbjuda. Som specialistsjuksköterska har du det medicinska ansvaret för patienten. Du leder arbetet på plats och fattar medicinska beslut om vidare åtgärder.

Varje ambulans har ett besättningsteam som består av en specialistsjuksköterska och en ambulanssjukvårdare/grundutbildad sjuksköterska. Tillsammans säkerställer ni bästa möjliga omhändertagande för patienten och samarbetar som ett team för att säkerställa en kvalitativ vård. I arbete är det också vanligt att du möter och samarbetar med polis, räddningstjänst och akutläkare på plats.

Falck Ambulans utgår idag från 12 stationer i söderort - Hägersten, Skärholmen, Huddinge, Botkyrka, Södertälje, Värmdö, Nacka, Tyresö, Farsta, Handen, Västerhaninge och Nynäshamn.

Anställning

Falck är på en förändringsresa. Vi jobbar aktivt med att utveckla områden som ledarskap och arbetsmiljö. För dig som jobbar i ambulansen innebär det ett nära ledarskap med tillgängliga stationschefer. Ledare som arbetar aktivt med förtroende och en ökad transparens. Vi har också infört en Kamratstödsfunktion och en väl fungerande kedja för stöd i fall av särskilda och utmanande händelser under arbetspass.

Vi värdesätter din specialistkompetens och vill bidra till att du utvecklas både i yrket och som person. Under vår introduktionsutbildning förbereder vi dig på arbete inom akut och prehospital vård. Vi rustar dig med praktiska kunskaper i bland annat utryckningskörning, lokalkännedom, sambandsutrustning och hantering av medicinsk utrustning. Innan ditt första arbetspass har du också fått tid till medåkning och en praktisk inblick i vardagen på ambulansen.

Vi tillämpar kollektivavtal med avtalad semester, pensionsavsättning och friskvårdsbidrag. Varje år erbjuds också 10 utbildningsdagar där du har möjlighet att fördjupa dig inom utvalda områden

Tillträde och omfattning enligt överenskommelse.

Ansökan

Rekryteringsprocessen innefattar kontroll hos IVO och Transportstyrelsen, Socialstyrelsen samt utdrag från belastningsregister.

Vårdlänken Bemanning och Rekrytering bistår Falck Ambulans under rekryteringsprocessen denna rekrytering. Vid Frågor gällande rekryteringen är du välkommen att kontakta oss på 08-85 54 60
Mer info
Kontaktperson Ebba Brage
Telefon 08-85 54 60
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Sista ansökningsdag 1 sept 2020 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer, chefer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 21 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken