Serviceinriktade ekonomiassistenter till Previa

Serviceinriktade ekonomiassistenter till Previa

Affärsstöd - Ekonomi
på Previa har en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Här arbetar vi konsultativt som ett stöd gällande fakturering och affärssystem för våra kunder, chefer och medarbetare. Vi kommer under hösten att centralisera vår enhet till Stockholm och behöver därför stärka vårt team med nya entusiastiska medarbetare.

Till Affärsstöd - Ekonomi söker vi dig som känner dig trygg i dina grundläggande ekonomikunskaper och som trivs i en bredare roll som ställer krav på hög servicekänsla. Våra tjänster innebär stora möjligheter för dig som trivs att arbeta teamorienterat med möjlighet att själv påverka din tjänst. Då vi bygger ett nytt team finns det behov av olika nivåer avseende kompetens och erfarenhet. Det är därför inte åren inom yrket som är det avgörande utan snarare din potential och personlighet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Hantera och administrera våra affärssystem (3Q och Visma) avseende t.ex. avtal, uppdrag, tjänster, bokningar och faktureringar
  • Kundförfrågningar avseende fakturaunderlag
  • Utbilda och stödja våra operativa konsulter i våra affärsregler och affärssystem (3Q)
  • Hantera kund- och leverantörsfakturor
  • Göra analyser och efterkalkyler av uppdrag och avtal
Som medarbetare på Affärsstöd - Ekonomi på Previa arbetar du utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har relevant ekonomisk utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta brett inom ekonomi och administration. Du har grundläggande redovisningskompetens och gärna erfarenhet av reskontraarbete. Du är intresserad av att utveckla vårt affärsstöd samt rutiner i företaget. Du är van vid att arbeta i många olika system och har goda kunskaper i Officepaketet, framför allt Excel. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

För att lyckas och trivas på Affärstöd - Ekonomi är du positiv och ansvarsfull samt trivs att ta egna initiativ. Du känner en stolthet och glädje i att arbeta med service såväl internt som externt. Arbetet kräver mycket god förmåga att kunna strukturera och samordna.

Uppdragsgivare: AB Previa.

Ort: Stockholm

Ansökan:

Välkommen med din ansökan och CV. I denna rekrytering samarbetar Previa med Dfind Finance. Ansökan sker via www.dfindfinance.se. Skicka in din ansökan snarast möjligt. Urval och intervjuer kommer att starta i augusti. Vid frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Desirée Öhrvall Nyman tfn: 072-721 34 24 eller Maria Hydén tfn: 0703-58 61 68.

Företagsbeskrivning:

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa? Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder. Läs gärna mer på www.previa.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind Finance
Sista ansökningsdag 31 aug (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa? Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.