Personliga assistenter & ledsagare till Stockholm & Falun sökes omgående!

Personliga assistenter & ledsagare till Stockholm & Falun sökes omgående!

Vi söker dig med ett genuint intresse för människor och med hjärtat på rätt ställe. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av vård och omsorg och brinner för att skapa personliga relationer. Du sätter alltid kunden i fokus och är lyhörd för dennes önskemål. Du behöver vara en lojal och mogen person som uppskattar en nära relation till kunden du arbetar med.

Du behöver kunna tala flytande svenska och B-körkort är meriterande i många utav de tjänster vi tillsätter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med personlig assistans eller som undersköterska. Störst vikt läggs dock alltid vid personlig lämplighet och vi söker därför assistenter utifrån våra kunders önskemål och matchar kund med assistent för att tilgodose allas önskemål.

Omsorgscompagniet finns i flera delar utav landet och vi söker nu personliga assistenter till Stockholm och Falun. Då tjänsterna är av varierad omfattning och arbetstiden förlagd till alla dygnets timmar finns möjlighet att jobba hos en eller flera kunder samt flexibilitet kring dag, natt, kväll och helg -pass. Tjänsterna är både heltid, deltid och vid behov.

Då behovet av assistenter är omgående så kommer urval och intervjuer ske löpande innan annonsens slutdatum, så skicka din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att träffa dig!
Mer info
Kontaktperson Hellen Tesfay
Telefon 0735455031
Email Mejla Hellen Tesfay
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.oc.se
Sista ansökningsdag 29 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB OmsorgsCompagniet i Norden har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg , Malmö, Jönköping, Falun och Västerås.
OmsorgsCompagniet i Norden består av personlig assistans, avlösning, ledsagning, stödboende och serviceboende.

OmsorgsCompagniet erbjuder bl.a. Utbildningar, Fortbildning och Friskvårdsbidrag.
Lön enligt överenskommelse, Gällande kollektivavtal Kommunal-Vårdföretagarna.

www.oc.se