Customer Service medarbetare

Customer Service medarbetare

Vill du arbeta med personlig service via våra digitala kanaler och mobila tjänster?
Vi söker en Customer Service medarbetare!
Som Customer Service medarbetare så är det du som har den första kontakten med våra kunder via telefon, mail och social media. Vi ser att du ger ett gott första intryck till våra kunder som väljer att kontakta oss via övriga kanaler. Som vårt ansikte utåt tar du initiativ till att hjälpa kunden och inspirerar med dina klockkunskaper. Tillsammans med teamet i våra butiker har du ett stort ansvar för den dagliga försäljningen och arbetar proaktivt för att nå uppsatta försäljningsmål.
För att lyckas i rollen söker vi dig med följande kvalifikationer:
  • Flytande i språken svenska och engelska
  • God datorvana, hög IT-kompetens, samt van att arbeta i excel
  • Mycket god förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift
  • Kunskap och ett stort intresse för klockor och smycken
  • Eftergymnasial utbildning
Vi söker dig som älskar att överträffa kunders förväntningar. Som person är du professionell, personlig och pedagogisk. Du delar vår starka övertygelse om att team är förutsättningen för att lyckas. Du är serviceminded och har god samarbetsförmåga, men vågar även att ta egna initiativ och har förmåga att arbeta självständigt och vara problemlösare.
Vad får du?
Välkommen till ett härligt och tryggt gäng som sätter kunden i fokus. Vår kultur kännetecknas av driv, engagemang, respekt, proffsighet och omtanke. Vi som bolag får höga värden i medarbetarundersökningen som görs årligen. Vi erbjuder intern utbildning i Nymans ur
Academy. Bra förmåner i form av friskvårdsersättning. Ett ledarskap som kännetecknas av resultat och teamfokus.
Om tjänsten:
Tjänsten är en heltidstjänst och tillträde sker efter överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Vi tillämpar detaljhandelsavtalet. Om denna tjänst låter intressant och passar dig ber vi dig skicka in ditt CV med personligt brev till ansokan@nymansur.com.
Sista ansökningsdag är den 30 juli 2019.
Mer info
Telefon 0722163596
Email Mejla AB Nymans Ur 1851
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nymansur.com/
Sista ansökningsdag 9 sept 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I snart 170 år har Nymans Ur 1851 arbetat med de bästa kvalitetsuren. Vi är auktoriserade återförsäljare, med det största utbudet i Skandinavien, till några av de mest exklusiva, traditionella och innovativa varumärkena i världen; Rolex, Audemars Piguet, Breguet,
Cartier, Chopard, IWC, Jaeger-LeCoultre, Officine Panerai, TAG Heuer, Vacheron
Constantin, Tudor, Omega, Zenith, Ulysse Nardin, Sjöö Sandström och Longines. Med andra ord erbjuder vi det mest exklusiva och allra bästa ifrån klockmarknaden. Förutom klockor finns ett utbud av smycken och vi har även ett eget varumärke, Rare Jewelry. Med vår mångåriga erfarenhet, höga kunskaps- och servicenivå samt våra certifierade och välutbildade urmakare lever Nymans Ur 1851 upp till ledorden kvalitet, service och känsla.