Regionsäljare till Mählers

Regionsäljare till Mählers

Har du erfarenhet från försäljning och teknisk förståelse?

Då kan tjänsten som regionsäljare till Mählers vara någonting för dig!

Trots Mählers 125 åriga historia, har dem inte avstannat i deras utveckling. Mählers jobbar ständigt nytänkande och utvecklar nya produkter. Detta har medfört att dem nu är marknadsledande i Norden, när det gäller väghållning hela året.

Mählers kan föreslå och levererar kompletta utrustningar för lastbil och väghyvel. Mählers lyhördhet för deras kunders synpunkter gör att Mählers ständigt förbättrar och förnyar sitt produktprogram. Satsa Du också på Mählers för rätt metod, produkt samt optimal ekonomi och produktion.

Om tjänsten:

Som Regionsäljare hos Mählers ansvarar du för att bygga upp försäljning och marknadsföring av produkterna i ditt distrikt. Du kommer att arbeta mycket med att bygga långsiktiga relationer med de olika kundgrupperna och bistå dem med rådgivning och förslag kring produktlösningar.

Dina arbetsuppgifter kommer framförallt innebära:
 • Bearbetning av både nya och befintliga kunder
 • Kontinuerlig översikt av kundens produktbehov
 • Medverka på mässor
 • Praktiska produktdemonstrationer
 • Du jobbar självgående och därför är det viktigt att sätta upp långsiktig plan för att maximera din försäljningsstrategi och kundutveckling.
Distriktet sträcker sig från Malmö till Mälardalen/Stockholm och du utgår hemifrån.

Skallkrav:

Vi söker dig som:
 • Erfarenhet av försäljning
 • B-Körkort
 • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
 • Teknisk förståelse
Meriterande:
 • Erfarenhet och teknisk förståelse för fordon och maskiner
 • Upphandlingserfarenhet
För att trivas och vara framgångsrik som Regionsäljare tror vi att du drivs av att göra affärer, är strukturerad och resultatorienterad samt har god förmåga att skapa relationer.

Samtidigt som du jobbar tight i ett försäljningsteam, måste du ändå känna dig bekväm med att arbeta självständigt i ditt distrikt.

Övrigt:

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Hemmakontor

Tjänsteresor: Stockholm/Mälardalen till Malmö

Om OnePartnerGroup

Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan! Alla ansökningar ska inkomma via webben med personligt brev och CV.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se