Säljare Stockholm - DVH

Säljare Stockholm - DVH

Arbetsuppgifter:
Som säljare hos oss kommer du att arbeta med våra två starka varumärken: Härryda Karlsson och Peas ofHeaven. Du kommer att implementera våra produkter i Stockholm. Idag finns vi på alla större dagligvarukedjor i Sverige. Däribland ICA, Coop, Axfood och Bergendahls. Detta gör att du kommer att få fortsätta bygga varumärke, vårda och utveckla kundrelationer inom ditt distrikt. Vi ser att du skapar säljfrämjande åtgärder i butik och att du ansvarar för våra kunders lönsamhet och utveckling. Du och en till säljare, som redan arbetar hos oss idag, kommer att dela på Stockholm som distrikt.

Kvalifikationer:
  • Vi söker dig med tidigare erfarenhet från dagligvaruhandeln. Gärna med goda relationer till avdelningsansvariga i butikerna. Du är driven med en stark motivation till att utöka distriktets lönsamhet.
  • Du brinner för sälj och service och ser dig som en resultatinriktad person.
  • Du är en duktig kommunikatör med stor social kompetens.
  • Vi tror att du har skinn på näsan och du har inga problem att hugga i där det behövs.Du trivs med att arbeta nära andra och har lätt att samarbeta men har heller inga problem med att lägga upp och ansvara för ditt eget arbete.
  • Du har en positiv inställning.
  • Du är flexibel och arbetsvillig, du trivs med att arbeta i ett högt tempo utan att tumma på kvalitén.Du innehar B-körkort och behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Ort: Stockholm
Omfattning: Heltid
Sist ansökningsdag: 1/8-2020

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. På grund av ett högt söktryck kommer vi kommer inte kunna behandla ansökningar som inte stämmer överrens med rollens kriterier.

Ansökan: Ange referens "SÄLJARE Stockholm 2008"
Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@karlssonschark.se

Arbetsgivare: Aktiebolaget Herbert Karlssons charkuterifabrik, Industrivägen 4B,438 92 HÄRRYDA
Hemsida: www.karlssonschark.se / www.peasofheaven.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Butik, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 aug 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Herbert Karlssons Charkuterifabrik grundades år 1918 och har sedan start levererat högklassiga charkuterier gjorda på äkta råvara med traditionella recept och ett gott hantverk. Idag, 102 år senare, gör vi det oavsett om det gäller kött- eller växtbaserade livsmedel – ett måste om vi vill vara en del av vardagen. Helt enkelt riktig mat. För alla. I och med vår starka tillväxtkurva söker vi nu dig som vill axla rollen som säljare i Stockholm.

Vi på Herbert Karlssons Charkuterier lägger stor vikt vid att arbeta långsiktigt och ansvarsfullt. Allt kött i vår produktion är svenskt och föds upp och slaktas i närområdet. Att använda svenskt kött bibehåller en öppen landsbygd och skapar arbetstillfällen i Sverige. Det minskar transporterna samt värnar om den svenska djurhållningen. De relationer vi har med leverantörer och samarbetspartners går många gånger flera decennier bak i tiden och bygger på ömsesidig respekt och förtroende. Det ger oss en kontroll och närvaro som i många avseenden är ganska unik. Dessutom är vi noga med att alla våra produkter skall hålla högsta kvalitet, oavsett om det handlar om kött- eller växtbaserade produkter. Det gör vi genom att hålla oss till våra familjerecept och beprövade tillverkningsmetoder.