KEY ACCOUNT MANAGER EXPORT

KEY ACCOUNT MANAGER EXPORT

I och med vår starka tillväxtkurva söker vi nu dig som vill axla rollen som Key Account Manager Export.

Som Key Account Manager inom Export kommer du huvudsakligen arbeta med att sälja och marknadsföra Peas of Heaven's produkter/varumärken till internationella kunder, direkt till kedjor eller via distributörer.

Om tjänsten
Ditt ansvar blir att skapa tillväxt och lönsamhet inom export, dels genom att utveckla nya kundrelationer men också att utveckla befintlig kundstock. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att bearbeta internationella distributörer eller kedjor på den internationella marknaden, i första hand inom Europa/EU-området.
I tjänsten ingår även att besöka de internationella kunderna och att upprätta sälj och marknadsaktiviteter för att öka försäljningen på respektive marknad. Det ingår också att planera och genomföra av företaget utvalda internationella mässor samt utarbeta företagets exportstrategi.

Vi söker en självgående person med erfarenhet från tidigare exportarbete, gärna inom livsmedelssektorn.
Det är viktigt med en positiv inställning och att man hela tiden strävar efter att hitta det optimala arbetssättet genom aktiva förändringar för att nå ut till marknaden på bästa sätt.

Din profil
Tjänsten ställer krav på förmåga att ha ett långsiktigt och strategiskt tänkande och för att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet från exportförsäljning eller annan likvärdig bakgrund. Ditt entreprenörskap, vilja att skapa affärer är viktiga framgångsnycklar i denna tjänst.
Att du alltid sätter kundens behov i fokus ser vi som en självklarhet. Som person är du är drivande, entusiasmerande, inspirerande och gillar att själv hitta nya affärsmöjligheter i en organisation som ger utrymme och frihet. Du är professionell, självständig, strukturerad och sätter alltid kundens behov i fokus.

Vi ser även att du:
  • Är affärsorienterad med stark drivkraft
  • Har mycket bra planerings- och samarbetsförmåga
  • Har bra presentationsteknik och vana att skapa samt hålla presentationer inför grupp
  • Är van användare av Excel samt moderna IT-verktyg
  • Talar flytande svenska och engelska, fler språk är meriterande
  • Känner dig bekväm i olika kulturer
  • B-körkort
Det är en stor fördel med nuvarande/tidigare exportvana!
Vi erbjuder ett utvecklande arbete i ett framgångsrikt tillväxtbolag och produkter av hög kvalitet.

Ort: Göteborg eller Stockholm
Omfattning: Heltid
Sist ansökningsdag: 31/10-2020
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

På grund av ett högt söktryck kommer vi kommer inte kunna behandla ansökningar som inte stämmer överrens med rollens kriterier.
Ansökan: Ange referens "KAM Export Göteborg eller Stockholm"
Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@karlssonschark.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 nov 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Herbert Karlssons Charkuterifabrik grundades år 1918 och har sedan start levererat högklassiga charkuterier gjorda på äkta råvara med traditionella recept och ett gott hantverk. Idag, 102 år senare, gör vi det oavsett om det gäller kött- eller växtbaserade livsmedel – ett måste om vi vill vara en del av vardagen. Helt enkelt riktig mat. För alla.