Account manager Foodservice

Account manager Foodservice

I och med vår starka tillväxtkurva söker vi nu dig som vill axla rollen som Account Manager Foodservice, en till Göteborg och en till Stockholm. Som Account Manager inom Foodservice kommer du huvudsakligen arbeta med att sälja och marknadsföra Peas of Heaven's produkter/varumärken till kunder inom den offentliga sektorn, grossister och slutkunder inom hotell och restaurang.

Om tjänsten
Ditt ansvar blir att skapa lönsamhet inom distriktet, främst genom att utveckla nya kundrelationer. Du kommer både genom indirekt och direkt försäljning att sälja in, följa upp och initiera anbud. All försäljning sker via grossisterna och en del av din tid handlar om att planera och genomföra aktiviteter med slutkunderna som tex; matlagningsmässor, provsmakningar och andra kundevent i syfte sprida intresse och kunskap om våra produkter. Dina kontaktytor hos slutkund är bl.a. köks- eller kostchef, måltidsutvecklare, inköpare, upphandlingsansvarig eller liknande.

Din passion för mat ligger till grund för våra framgångar och som matinspiratör kommer du att guida, vägleda och skapa fortsatt intresse för våra produkter ute hos kunderna. Distriktets omfattning är Göteborg eller Stockholm. Du utgår hemifrån. Lämplig bostadsort är inom distriktet.

Vi söker en självgående person med erfarenhet från tidigare försäljning. Hen har stor passion och intresse av mat och tidigare erfarenhet från köksvärlden är meriterande. Det är viktigt med en positiv inställning och att man hela tiden strävar efter att hitta det optimala arbetssättet genom aktiva förändringar för att nå ut till marknaden på bästa sätt.

Din profil
Tjänsten ställer krav på förmåga att ha ett långsiktigt och strategiskt tänkande och för att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet från Foodservice försäljning eller annan likvärdig bakgrund. Är du utbildad kock med en säljande personlighet kan detta också vara en lämplig bakgrund för rollen. Ditt entreprenörskap, vilja att skapa affärer och din stora passion för mat är viktiga framgångsnycklar i denna tjänst.
Att du alltid sätter kundens behov i fokus ser vi som en självklarhet. Som person är du är drivande, entusiasmerande, inspirerande och gillar att själv hitta nya affärsmöjligheter i en organisation som ger utrymme och frihet. Du är professionell, självständig, strukturerad och sätter alltid kundens behov i fokus.

Vi ser även att du:
  • Har ett stort intresse av mat - Passion for Food
  • Är affärsorienterad med stark drivkraft
  • Har mycket bra planerings- och samarbetsförmåga
  • Har bra presentationsteknik och vana att skapa samt hålla presentationer inför grupp
  • Är van användare av Excel samt moderna IT-verktyg
  • Delar gärna med dig av dina erfarenheter till säljgruppen för att nå regionens mål
  • Är en prestigelös lagspelare som sätter teamet först
Det är en fördel om du har branschvana, antingen från leverantörsledet, grossistledet eller kundsidan samt förstår upphandlingsprocesser, men inget krav

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i ett framgångsrikt tillväxtbolag och produkter av hög kvalitet.

Ort: Göteborg eller Stockholm
Omfattning: Heltid
Sist ansökningsdag: 4/9-2020

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

På grund av ett högt söktryck kommer vi kommer inte kunna behandla ansökningar som inte stämmer överrens med rollens kriterier.

Ansökan: Ange referens "Account Manager Foodservice Göteborg 2009 eller Stockholm 2009"

Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@karlssonschark.se
Arbetsgivare: Aktiebolaget Herbert Karlssons charkuterifabrik, Industrivägen 4B,438 92 HÄRRYDA
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 sept 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Herbert Karlssons Charkuterifabrik grundades år 1918 och har sedan start levererat högklassiga charkuterier gjorda på äkta råvara med traditionella recept och ett gott hantverk. Idag, 102 år senare, gör vi det oavsett om det gäller kött- eller växtbaserade livsmedel – ett måste om vi vill vara en del av vardagen. Helt enkelt riktig mat. För alla.

Vi på Herbert Karlssons Charkuterier lägger stor vikt vid att arbeta långsiktigt och ansvarsfullt. Allt kött i vår produktion är svenskt och föds upp och slaktas i närområdet. Att använda svenskt kött bibehåller en öppen landsbygd och skapar arbetstillfällen i Sverige. Det minskar transporterna samt värnar om den svenska djurhållningen. De relationer vi har med leverantörer och samarbetspartners går många gånger flera decennier bak i tiden och bygger på ömsesidig respekt och förtroende. Det ger oss en kontroll och närvaro som i många avseenden är ganska unik. Dessutom är vi noga med att alla våra produkter skall hålla högsta kvalitet, oavsett om det handlar om kött- eller växtbaserade produkter. Det gör vi genom att hålla oss till våra familjerecept och beprövade tillverkningsmetoder.