Servicetekniker/Drifttekniker inom ventilation

Servicetekniker/Drifttekniker inom ventilation

AB Henriksbergs Verkstäder är ventilationsföretaget som genom tre generationer verkat i ventilationsbranschen i 70 år. I dag omfattar verksamheten de flesta grenar inom ventilation.


Med vår kunskapsbredd, välorganiserade arbetssätt och sammansvetsade personal skapar vi trygghet, både för våra kunder och vår personal,Givetvis är vi kollektivavtalsanslutna. Henriksbergs Verkstäder är uppdelat på 3 avdelningar, Service, Entreprenad och Verkstad.Vår tillväxt är god och vi är nu i behov av att rekrytera duktig personal.


Kommer du som ny till oss är allt väl förberett. Kläder, skor, personlig utrustning, id-handlingar och en fadder har utsetts av oss för att på bästa sätt slussa dig in i verksamheten.


Servicetekniker/Drifttekniker

Vi söker nu servicetekniker/drifttekniker med inriktning på ventilationsservice, lagerbyten, filterbyten, injustering, mindre ombyggnad och montage av ventilationsanläggningar, fastighetsdrift.


Vi utbildar vår personal fortlöpande, såväl internt som externt för att denne ska känna trygg i sin roll.


erfarenheter inom El eller Styr & Regler är meriterande. Utöver dina tekniska kunskaper förutsätter vi att du har en hög social kompetens, såväl internt som ute hos kund, med en stor ansvarskänsla samt behärska tal och skrift i det svenska språket.
Mer info
Telefon 08880550
Email Mejla AB Henriksbergs Verkstäder
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2019 (32 dagar kvar)