Vi söker en erfaren serviceledare !

Vi söker en erfaren serviceledare !

AB Franska Bukten är ett heltäckande företag inom ventilation.
Vi växer och söker nu Dig som är en en noggrann och erfaren medarbetare för att axla rollen som serviceledare, du kommer serviceleda ett flertal större avtal med fokus på ventilation och ventilationsservice.

I din vardag hos oss kommer du leda medarbetare i det dagliga arbetet. Det kan vara planerade servicebesök, akut felahjälpande eller mindre projekt som syftar till att få en godkänd ovk, generellt förbättra inomhusmiljön. Tjänsten innehåller mycket administration så du måste vara bekväm med att arbeta i ärendehanteringssystem och hålla en god kommunikation i skrift och tal.

Du kommer ingå i en avdelning tillsammans med projektledare, servicetekniker, montörer och du kommer att få vara delaktig i företagets samtliga skeden; från första kontakt med kund; offerering; leda utförandet; följa upp utfört arbete; återkoppla till kund samt ta fram underlag inför fakturering.

Det är viktigt att att du har ett gott minne, kan se till helheten och planera långsiktigt, men även att vara beredd på att få ändra i planeringen, då nya prioriteringar kan uppkomma.
Du kommer få vara med att påverka hur vi arbetar och tillsammans med oss andra ta fram nya förslag och förbättra verksamheten.

Du som söker den här tjänsten tror vi har några års tidigare erfarenhet av serviceledning inom ventilationsarbeten främst från service och åtgärder efter en OVK. För att klara av tjänsten behöver du kunna se och förstå avvikelser i inskickade besöksprotokoll. Kanske har du tidigare även varit montör, ovk-besiktningsman, injusterare eller serviceledare inom drift.
Att du har B-körkort är ett krav.

Meriterande är erfarenhet av systemen ByggSamordnaren och Mobigo.
Som person behöver du ha tålamod, vara kommunikativ, serviceinriktad och beredd på att ta ett stort eget ansvar för leveransen. Kort sagt helhetsansvar från ax till limpa.
För oss är det även viktigt att du är noggrann, pålitlig, driven, och att du förstår att kommunikation och återkoppling förebygger många situationer.
Inom avdelningen finns projektledare, servicetekniker, ventilationsmontörer och inom företaget finns även sakkunniga, konstruktörer, injusterare, ventilations- /energikonsulter och besiktningsmän.

Det finns en mycket kunskap inom vårt företag och vill du utvecklas har du möjlighet till det hos oss!

Låter detta som något för dig? – Sök Tjänsten !
Läs mer om oss på https://franskabukten.se/

Skynda och skicka in en ansökan redan idag !
Urval kommer ske löpande.
Vem vet, du kanske precis hittat din nya arbetsplats...
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://franskabukten.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Franska Bukten är ett växande konsult- och serviceföretag inom fastighetsteknik.

Vi är i dagsläget ca 30 medarbetare som arbetar med OVK-besiktningar, energiberäkningar, ventilationsservice och entreprenader. Vi arbetar framförallt i Stockholm och kringliggande kommuner men är även verksamma i Uppsalaområdet och har sedan 2015 ett lokalkontor i Sandviken. Vi har varit verksamma sedan 2008 då vi startade vår verksamhet från lokaler i Franska bukten vid Slussen i Stockholm. Numera har vi kontorslokaler på Johan Skyttes väg i Älvsjö."