Ventilation / Mättekniker / Lärling

Ventilation / Mättekniker / Lärling

Franska Bukten söker lärling inom ventilation.

Som biträdande mättekniker kommer du arbeta i fastigheter med ventilationsbesiktningar och luftflödesinjusteringar. Våra kunder är framförallt bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Du behöver inte ha några förkunskaper inom ventilationsområdet men du måste ha viljan att lära dig. Vi söker dig som är engagerad, positiv och ambitiös och gillar att jobba i lag. Du kommer få goda möjligheter att lära dig yrket genom dina arbetskamrater och utbildningar/kurser.

Vi som arbetar på Franska Bukten är givetvis olika som personer, men det finns ett par saker som vi delar med varandra och som håller oss samman; vi tar ansvar för vårt arbete och för våra kunder; vi vill göra arbetet ordentligt och med kvalitét; vi hjälper och stöttar varandra i vår vardag. Vi är alla måna om våra kollegor.

Du kommer arbeta i lag tillsammans med erfarna ventilationskonsulter och utgå från vårt huvudkontor i Älvsjö. Du kommer framförallt spendera din tid på fältet i olika projekt för att se och lära så mycket som möjligt.

Eftersom vi har ett öppet arbetsklimat med fokus på att lösa våra uppgifter är miljön både ödmjuk och prestigelös. Det betyder att den bästa idén eller lösningen genomförs. Du har möjligheten att bidra med dina idéer, din energi, kompetens och givetvis din egen personlighet. Var bara beredd på att antingen testa din idé eller genomföra den skarpt.

Låter vårt företag intressant - Vill du vara med att bidra med ditt engagemang och din kunskap?

Tjänsten är en heltidstjänst med start i januari 2020.

Var vänlig skicka din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-12-31. Urval kommer ske löpande.

Ansökan samt eventuella frågor tas emot via epost:

rekrytering@franskabukten.se
Mer info
Kontaktperson Fredrik Jönsson
Telefon 086690880
Email Mejla Fredrik Jönsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.franskabukten.se
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Franska Bukten är ett växande konsult- och serviceföretag inom fastighetsteknik.

Vi är i dagsläget ca 30 medarbetare som arbetar med OVK-besiktningar, energiberäkningar, ventilationsservice och entreprenader.
Vi arbetar framförallt i Stockholm och kringliggande kommuner men är även verksamma i Uppsalaområdet och har sedan 2015 ett lokalkontor i Sandviken. Vi har varit verksamma sedan 2008 då vi startade vår verksamhet från lokaler i Franska bukten vid Slussen i Stockholm. Numera har vi kontorslokaler på Johan Skyttes väg i Älvsjö.