Serviceledare / Projektledare ventilation sökes till Franska Bukten

Serviceledare / Projektledare ventilation sökes till Franska Bukten

Franska Bukten =Ventilation??

Nu sitter du antagligen och undrar vad i hela fridens namn Franska Bukten är för namn och vad det har med ventilation att göra. "Varför heter ett ventilationsföretag så?" Det är helt enkelt, adressen till vårt första kontor nere vid Slussen. Kontoret finns tyvärr inte kvar där, men namnet lever vidare genom oss. Nu när den frågan är löst så kan vi gå vidare till det roliga; nämligen varför vi tycker att du som har ett eget driv, kan inspirera andra,teknisk erfarenhet och initiativförmåga ska söka tjänsten som serviceledare/projektledare hos oss!

Att vara anställd på Franska Bukten har såklart många fördelar, men den främsta tycker vi ändå är vår helt oslagbara sammanhållning. Vi tycker om att umgås, både på och utanför jobbet, och har riktigt kul ihop. Detta ser vi som ett kvitto på att vårt sätt att arbeta fungerar. Det är ju faktiskt inget som tvingar dig att umgås med dina kollegor utanför jobbet, men här går vi både på roliga after works och åker på resor tillsammans.
Men vår starka sammanhållning visar sig såklart inte bara i att vi har kul ihop, utan även i arbetet. Här hjälps alla åt och om du skulle stöta på patrull i ditt arbete behöver du bara fråga någon i teamet så löser vi det tillsammans!

Vill du leda, stötta och inspirera kollegor?

I din vardag hos oss kommer du leda medarbetare i det dagliga arbetet. Det kan vara projekt som syftar till att få en godkänd ovk, generellt förbättra inomhusklimatet eller installera nya ventilationsanläggningar.

Du kommer ingå i en avdelning tillsammans med projektledare, servicetekniker, montörer och du kommer få vara delaktig i företagets samtliga skeden från första kontakt med kund, offerering, leda utförandet, följa upp utfört arbete, återkoppla till kund samt ta fram underlag inför fakturering.

Det är viktigt att att du kan planera långsiktigt, men även att vara beredd på att få ändra i planeringen, då nya prioriteringar kan uppkomma.
Du kommer få vara med att påverka hur vi arbetar och tillsammans med oss andra ta fram nya förslag och förbättra verksamheten.

Du som söker den här tjänsten tror vi har några års tidigare erfarenhet av ventilationsarbeten. Kanske har du varit montör, ovk-besiktningsman, injusterare eller serviceledare inom drift.. Det viktigaste är inte exakt vad du har gjort, utan att du är en person som vill ta ansvar, leda, stötta andra, har erfarenhet av ventilationsarbete, främst åtgärder efter en OVK . Om du inte har B-körkort så blir det väldigt svårt att utföra det här jobbet, så det är ett krav.

Som person behöver du ha tålamod, vara kommunikativ, serviceinriktad och beredd på att ta ett stort eget ansvar för leveransen. Kort sagt helhetsansvar från ax till limpa.
För oss är det även viktigt att du är pålitlig, driven, och att du förstår att kommunikation och återkoppling förebygger många situationer.

Inom avdelningen finns service-/ projektledare, servicetekniker, ventilationsmontörer och inom företaget finns även sakkunniga, konstruktörer, injusterare, ventilations- /energikonsulter och besiktningsmän.

Det finns en mycket kunskap inom vårt företag och vill du utvecklas har du möjlighet till det hos oss!

Låter detta som något för dig?

Anta utmaningen – Sök Tjänsten redan idag via ansök knappen i annonsen, urval sker löpande!

Läs mer om oss på franskabukten.se

Vem vet, du kanske precis hittat din nya arbetsplats...

Välkommen!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://franskabukten.se
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Franska Bukten är ett växande konsult- och serviceföretag inom fastighetsteknik.

Vi är i dagsläget ca 30 medarbetare som arbetar med OVK-besiktningar, energiberäkningar, ventilationsservice och entreprenader. Vi arbetar framförallt i Stockholm och kringliggande kommuner men är även verksamma i Uppsalaområdet och har sedan 2015 ett lokalkontor i Sandviken. Vi har varit verksamma sedan 2008 då vi startade vår verksamhet från lokaler i Franska bukten vid Slussen i Stockholm. Numera har vi kontorslokaler på Johan Skyttes väg i Älvsjö."