Elektriker Styr & Regler - Fastighetsautomation

Elektriker Styr & Regler - Fastighetsautomation

Hos Franska Bukten har vi en oslagbar sammanhållning, vi ser det som ett kvitto på att vårt sätt att arbeta fungerar. Här hjälps alla åt & firar framgångar genom en AW eller åka på härliga resor ihop!

Är du en service-elektriker och vill arbeta med styr & regler?
Välkommen till ditt nya jobb hos Franska Bukten!

Vi söker dig som har ett par års tidigare erfarenhet som elektriker. Du kanske är en erfaren elektriker som vill inrikta dig mot styr & regler inom fastighetsautomation, eller en service-elektriker som kanske har goda styr- och reglerkunskaper inom fastighetsteknik.

Det är meriterande om du har tidigare kunskaper inom fastighetsteknik som serviceelektriker, helst inom styr och regler av följande områden; kyla, ventilation, värmesystem.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Felsökning av styr- och reglerutrustning
  • Inkoppling av aggregat med dess kringutrustning
  • Servicebesök efter inkommen serviceorder
  • Felavhjälpande underhåll och planerade servicekontroller
Som person behöver du vara kunnig, serviceinriktad, initiativrik och noggrann. Vi hoppas även att du är en glad och positiv lösningsorienterad person som tar ett tydligt eget ansvar och hittar vägar fram i vardagen. En viktig del är att stötta kollegor med din kunskap och dela dina kunskaper.

För oss är det även viktigt att du är pålitlig, driven, gillar att jobba självständigt samtidigt som du upprätthåller interna rutiner, till exempel rapportering av utfört arbete.

B-körkort är ett krav.

Du kommer ingå i ett team tillsammans med en senior elektriker i en servicegrupp där även servicetekniker, montörer, serviceledare och projektledare finns.

Det finns en mycket bred kunskap inom vårt företag och vill du utvecklas satsar vi långsiktigt på våra medarbetare och deras kompetensutveckling.

Låter detta som något för dig?

Skynda och skicka in en ansökan redan idag, urval sker löpande! Vem vet, du har kanske precis hittat din nya arbetsplats!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.timooffice.se
Sista ansökningsdag 22 sept 2022 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Franska Bukten är ett konsult- och serviceföretag som arbetar heltäckande inom energi och ventilation i Stockholm. Genom installationer, underhåll och andra konsulttjänster skapar vi friskare luft hemma och på jobbet. Vi utför OVK-besiktningar, energiberäkningar och ventilationsservice. Vi ansvarar också för entreprenader.