Kommersiell förvaltare

Kommersiell förvaltare

Kommersiell förvaltare till fastighetsbolag i Stockholm City

Vill du utmanas i rollen som vår nya kommersiella förvaltare och tillsammans med övriga kollegor utveckla vårt fastighetsbestånd av kommersiella lokaler. Trivs du i en affärsnära och kundorienterad roll? Vi är ett sammansvetsat och tight team och vi sitter i vackra och trivsamma lokaler i Stockholm City.


Om tjänsten

I rollen som kommersiell fastighetsförvaltare kommer du att arbeta med fastighetsutveckling, genomföra fastighetsprojekt och löpande förvaltning. Du har kundansvaret för ett fastighetsbestånd av kommersiella lokaler inom affärsområdet extern fastighetsförvaltning. I det löpande förvaltningsarbetet ingår uthyrningsarbete, avtalsförhandlingar och att genomföra hyresrelaterade projekt samt ha ett övergripande ansvar för fastighetsdriften.Tjänsten rapporterar till VD.
  • Lönsamhetsansvarig
  • Affärsplan- och strategier för fastigheterna samt budgetarbete
  • Fastighetsutveckling på kort och lång sikt.
  • Fastighetsinvesteringar
  • Projekt- och hyresgästanpassningar
  • Omförhandlingar och ny-uthyrning
  • Huvudansvarig för marknadsföring av lokaler i samarbetet med mäklare för kommersiella lokaler
  • Löpande fastighetsförvaltning och hyresgästrelationer
  • Ansvara för drift- och förvaltningsavtal.
  • Planerar/genomför kundmöten, rapportering av resultat, prognoser, budget investeringar, statistik
Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har en teknisk-/och eller fastighetsekonomisk bakgrund med flera års erfarenhet av liknande kommersiell förvaltningsroll med mycket goda kunskaper i hyresjuridik, fastighetsekonomi och byggtekniska frågor. Givet rollens beskaffenhet och karaktär ställs det krav på goda kunskaper i svenska språket samt mycket god vana av hyresförhandlingar och upphandling.

Vi söker dig som ser utmaningen i det strategiska arbetet för att identifiera möjligheter och skapa förutsättningar för att driva och genomföra affärer för befintliga och nya hyresgäster och därmed också kunna bidra till ett ökat fastighetsvärde.

Du är affärsdriven och lösningsorienterad i ditt arbete. Du trivs i en roll med kundkontakt och är kommunikativ och där du tillsammans med dina kollegor utvecklar fastigheter.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar AB Folkets Hus i Stockholm med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 31 januari 2020.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Olsson 073 415 43 13 mia.olsson@fasticon.se eller kandidatansvarig Emma Kristofersson, emma.kristoferson@fasticon.se.

Om verksamheten

AB Folkets Hus i Stockholm (bildat 1947), Fastighetsaktiebolaget Barnhuset 20 och Fastighetsaktiebolaget Barnhuset 25 verksamhet är att äga fastigheter, bedriva fastighetsuthyrning och fastighetsförvaltning, äga och förvalta fast och lös egendom, samt därmed förenlig verksamhet. Dotterbolaget Bantorget Fastighets AB bedriver drift- och fastighetsförvaltning av koncernens egna fastigheter samt externa drift- och förvaltningsuppdrag.

Affärsidé

AB Folkets Hus Stockholm utvecklar, förädlar och förvaltar fastigheter i Stockholm city genom egna fastighetsinnehav samt externa drift- och förvaltningsuppdrag.

Mission

AB Folkets Hus i Stockholm skall utveckla attraktiva fastigheter och mötesplatser för att på så vis bidra till en hållbar samhällsutveckling baserad på mångfald, demokrati och alla människors lika värde.

Vision

AB Folkets Hus i Stockholms vision är att på ett hållbart sätt utveckla hela området runt Norra Bantorget till den främsta mötesplatsen i Stockholm för möten, arbete, kultur, nöjen och upplevelser.

Målgrupp

AB Folkets Hus i Stockholm vänder sig i första hand till företag och hyresgäster inom besöksnäringen och kultursektorn samt till fastigheter som ägs av fackföreningsrörelsen avseende extern förvaltning och drift.

Kundlöfte

Vårt engagemang och vår vilja att ständigt utvecklas gör oss till en fastighetsförvaltare att lita på, inspireras av och växa med.

Kundanpassad och kostnadseffektiv förvaltning för våra externa kunder.

Vi erbjuder en utvecklad affärsmodell för en aktiv, kompetent och effektiv fastighetsförvaltning. Vi arbetar nära våra kunder och skall vara en kompetent samarbetspartner till dessa.

Helhetslösning.

Vi erbjuder en högkvalitativ helhetslösning för både drift och förvaltning så väl ekonomisk som teknisk. Genom att erbjuda en professionell drift, förvaltning och projektledning till våra kunder får dessa mer tid till sin egen verksamhet och kan fokusera på att uppnå sina egna mål.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Folkets Hus har god tillväxt och får under 2020 nya kunder och utökad volym i befintliga uppdrag. Bolaget har fokus på att arbeta med hållbarhet i alla delar av verksamheten. Här har man stora möjligheter att utvecklas med bolaget. Våra kärnvärden är att vi är professionella och bemöter alla med respekt, kunnande och engagemang.