Säljstöd / Innesäljare till Debe Flow Group

Säljstöd / Innesäljare till Debe Flow Group


Är du redo för en ny utmaning inom försäljning? Trivs du bra i en händelserik miljö där du får ha många kontaktytor? Debe Flow Group befinner sig i en tillväxtfas och söker nu en innesäljare till kontoret i Hägersten.

Din framtida arbetsgivare
Debe Flow Group verkar för en renare värld och är därför en helhetsleverantör av svensktillverkad utrustning för vattenförsörjning, geoenergi, vattenrening, cirkulation, avlopp samt styr- och reglerteknik för vattenburna värmesystem. Sedan år 1956 har de etablerat sig som ett marknadsledande bolag på den svenska marknaden och i övriga Europa. Trots att de har vuxit under de senaste åren finns kundnärheten, flexibiliteten och lyhördheten kvar som kärnvärden i verksamheten. Med huvudkontor i Stockholm och verksamhet i Växjö, Borås och Marbäck är de idag cirka 100 anställda i koncernen. Debe Flow Group är inne i en otroligt positiv och kraftig tillväxtfas och de ser optimistiskt på framtiden. Företaget har vuxit genom förvärv av några tillverkande bolag som alla har spetskompetens inom sitt område. Det finns ett genomgående fokus på produktutveckling och innovation och de levererar såväl helhetslösningar och enskilda produkter till sina kunder i Europa.

Vad erbjuder rollen?
Som innesäljare hos Debe Flow Group har du en varierande roll där du stöttar företagets utesäljare och hanterar inkommande ärenden från företagets kunder och återförsäljare. Du skapar relationer med såväl nya återförsäljare som befintliga och hanterar detta via telefon, e-post eller webben. Några exempel på arbetsuppgifter är: - Ta emot och handlägga orderförfrågningar - Supporta kunder i produktfrågor - Besvara och förmedla frågor kring bland annat leveranstider, villkor och kvantiteter. I framtiden kan det bli aktuellt med utgående samtal också. En del kunder hämtar varor hos Debe Flow Groups lager och det är ditt ansvar att ta hand om och administrera detta. Huvudsakligen fokuserar du på området värmesystem men du förväntas också vara behjälplig inom företagets övriga segment.

Vem är du?
För att trivas och lyckas i rollen som innesäljare ser vi att du är en strukturerad och ordningsam person. Du är kommunikativ och nyfiken på att lära dig nytt. Vidare är du duktig på att skapa nya relationer och du är lyhörd gentemot kunders behov. Då arbetstempot är högt ser vi gärna att du trivs i händelserika och flexibla miljöer. Formella krav: - Avslutad gymnasieutbildning - Grundläggande datakunskaper och en vana att arbeta i affärssystem, har du arbetat i Pyramid är det meriterande - Erfarenhet av försäljning och/eller en roll som innebär kundbemötande - Kunskaper om VVS är meriterande - Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift - B-körkort Hos Debe Flow Group erbjuds du en roll i ett säljdrivet bolag som befinner sig i en spännande tillväxtfas. Här får du möjlighet att vara med på resan och samtidigt utvecklas på ett individuellt plan!

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

Sökord
innesäljare, säljstöd, teknisk säljare, säljare, ordermottagare, service, västberga, hägersten, b2b

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 dec 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.