Säljare lås & säkerhet till Byggbeslag i Västberga

Säljare lås & säkerhet till Byggbeslag i Västberga

Är du kunnig inom mekanisk säkerhet och mekaniska låssystem och vill arbeta som säljare med ett starkt fokus på helhetsförsäljning? Då är du den vi söker till BYGGBESLAG i Västberga.

I ditt dagliga arbete kommer du att planera och genomföra kundbesök, göra behovsanalyser, förvalta befintliga kunder samt arbeta med merförsäljning, order- och offertarbete. Du är kunnig inom elektronisk säkerhet och lockas av att sälja helhetslösningar med hjälp av hela BYGGBESLAGs breda sortiment.

Din profil
Du är en driven säljare och relationsbyggare. Du har en upparbetad branschkunskap och känner dig bekväm med byggprocessen. Du ser dig själv som en självgående person, som är bra på att organisera och ta tag i frågor när de dyker upp.

Det finns entreprenörsanda i dig och ett naturligt intresse för bygg- och fastighetsbranschen. Att göra affärer ger dig energi och du har en praktisk inställning till problemlösning och kan snabbt anpassa dig till nya förhållanden. Du tycker om att bygga och förvalta relationer med såväl interna som externa kunder. Du uppskattar variationen i arbetet, som omfattar många olika typer av projekt och kundkontakter.

Du är kunnig inom låssystem, dörrstyrning och dörrbeslagning

För att lyckas i rollen bör du vara affärsmässig, självgående och kommunikativ.

Ansvarsområden
Du kommer att räkna på och upprätta offerter, lägga order samt delta i avtalsarbetet med nyteckning, uppföljning och bevakning. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med ute- och innesäljare samt projektledare och administratörer.

Entreprenadprojekt:
Vårt produkt- och tjänsteerbjudande nyttjas från projektering till leverans och installation inklusive driftsättning och eftermarknad. Din roll är att delta i införsäljning och den tidiga projekteringsfasen samt hålla i planeringen för efterföljande faser. I våra entreprenader är samarbetet med projektledaren avgörande för ett lyckat projekt.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som har relevant branschkännedom och produktkunskap inom lås- och säkerhet samt allmänt goda kunskaper och intresse av försäljning, affärer och kundrelationer. Vi värdesätter din vinnande personlighet och rätta drivkraft i kombination med ett tekniskt intresse och kompetens. Har du tidigare erfarenhet utav lås- och säkerhet, försäljning, offertarbete samt projektering är det starkt meriterande. Vidare meriterande om du har Gesäll- eller Mästarbrev.

Körkort är ett krav. Resor i tjänsten förekommer.

Tjänsten är placerad i Stockholm med omnejd.

Vi erbjuder
Hos oss får du möjlighet att arbeta med engagerade och kunniga kollegor med lång och bred erfarenhet. Vi erbjuder dig en spännande tjänst där du får stort mandat att påverka enhetens utveckling framöver. Du kommer att vara en nyckelperson i den fortsatta tillväxten.

Utöver härliga kollegor har vi andra förmåner såsom friskvårdsbidrag, möjlighet till vårdförsäkring samt tjänstepension. Vi ser fram emot att presentera oss vidare under rekryteringsprocessen.

Ansökan
Välkommen med din ansökan till karriar@byggbeslag.se

Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan - skicka in den senast 2021-06-17.

Om du har frågor kring tjänsten, tveka inte att kontakta platschef Johnny Tveit på telefon 010-163 66 56
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.byggbeslag.se
Sista ansökningsdag 25 juni 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet, beslag och inredning till bygg- och fastighetsbranschen. Vår samlade kapacitet och kompetens ger marknaden mer än bara produkter – målet är att vår kunskap och erfarenhet ska minska våra kunders kostnader. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början av 50-talet då AB Byggbeslag startade sin verksamhet i Karlstad med försäljning av beslag till proffsmarknaden. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vår verksamhet växt, dels genom nyetableringar och dels när nya företag anslutit runt om i landet.