Projekttekniker / Montör till Byggbeslag Stockholm Kista

Projekttekniker / Montör till Byggbeslag Stockholm Kista

Vi söker dig som är positiv och händig och har en avslutad gymnasieutbildning – gärna med teknisk inriktning. Du har också några års arbetslivserfarenhet.

Det är meriterande om du har jobbat med mekanisk låsning, finmekanik, alternativt fordonsmekanik eller har annan bakgrund inom mekanik, bygg eller fastighetsskötsel.

Som person är du serviceinriktad, utåtriktad, självständig och lösningsorienterad. Du har gott ordningssinne samt förmåga att skapa god kontakt med kunder. B-körkort är ett krav.

Vi kommer att lära upp dig på det material som vi monterar i samarbete med handledare. Det är viktigt att du är nyfiken och intresserad av att lära nytt.

Du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och är bekväm med att arbeta både ensam och i team.

För tjänsten gäller:
  • Grundläggande datakunskaper och B-körkort
  • Du behärskar svenska i tal och skrift, då du har kund- och leverantörskontakter
  • Vi förutsätter att du inte förekommer i belastningsregistret
VI ERBJUDER DIG

Variationen av kundobjekt i storstockholmsområdet är stor och denna tjänst ger dig möjlighet att växa både som person och i din yrkesroll. Ta chansen att bli en del av vårt gäng och samtidigt berika din kunskap och praktiska komptens för framtiden.

Vi erbjuder även:
  • Friskvårdsbidrag
  • Företagshälsovård
  • Möjlighet till vårdförsäkring
Tjänsten är placerad i Kista.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Välkommen med din ansökan till olle.vide@byggbeslag.se

Sänd in din ansökan så snart som möjligt då vi har löpande urval. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan.

Om du har frågor, kontakta gruppchef installation Olle Vide på telefon 010-163 65 96 eller via mejl olle.vide@byggbeslag.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.byggbeslag.se
Sista ansökningsdag 14 juni 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet, beslag och inredning till bygg- och fastighetsbranschen. Vår samlade kapacitet och kompetens ger marknaden mer än bara produkter – målet är att vår kunskap och erfarenhet ska minska våra kunders kostnader. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början av 50-talet då AB Byggbeslag startade sin verksamhet i Karlstad med försäljning av beslag till proffsmarknaden. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vår verksamhet växt, dels genom nyetableringar och dels när nya företag anslutit runt om i landet.