Projektledare / driftsättare lås- och passersystem

Projektledare / driftsättare lås- och passersystem

Är du kunnig inom lås- och passersystem? Ser du dig själv som en strukturerad person med förmågan att driva och ansvara för egna projekt? Har du dessutom relevant erfarenhet av byggprocessen och vill ta nästa kliv i karriären, så har vi en attraktiv tjänst ledig som driftsättare/projektledare. Är du den vi söker?

Vår enhet i Västberga, tidigare Bysmeden Lås, har funnits i branschen i många år och är en etablerad leverantör av lås och säkerhetssystem till Stockholms bygg- och fastighetsmarknad. Vi är just nu i en expansiv fas och utökar vår organisation med en ny tjänst.


ANSVARSOMRÅDEN

Som driftsättare jobbar du med programmering, driftsättning och service av passersystem.

Som projektledare kommer du att ansvara för att leda och driva våra projekt med fokus på helhets- och lönsamhetsansvar. Våra projekt omfattar både elektronisk säkerhet och mekaniska låssystem. Uppföljning mot uppsatta tidplaner och ekonomiskt utfall är en del av uppdraget.

Du har ett nära samarbete med våra säljare, montagesamordnare och tekniker för att kunna driva effektiva projekt. Du kommer också att ha omfattande kundkontakt och är ansvarig för all samordning mot kunden i dina pågående projekt.


VIKTIGA EGENSKAPER

Du har viljan att utvecklas som projektledare och känner dig bekväm med byggprocessen. Du ser dig själv som en självgående person, som är bra på att organisera och ta tag i frågor när de dyker upp. Samordning och koordinering är en viktig faktor för ett framgångsrikt projekt. Du värdesätter ett högt tempo och har ett flexibelt arbetssätt.

Du har förmågan att på ett naturligt sätt inge förtroende och med din tekniska kompetens se till att våra projekt går i mål.

Vi värdesätter givetvis dina kunskaper, men värderar också dina personliga egenskaper högt.

DINA KVALIFIKATIONER

Vi ser gärna att du har minst två års praktisk erfarenhet av passersystem. Har du tidigare arbetat med installation av dörrstyrning, eller är utbildad låssmed är det också meriterande. Trots våra tekniska önskemål är det du som person som är viktigast.

För tjänsten behöver du också ha erfarenhet från arbete med bygghandlingar och ritningar samt inneha B-körkort.

Vi söker dig som idag är ledande tekniker, installationssamordnare eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har branschkännedom, produktkunskap och gärna någon form av administrativ erfarenhet.

Om du har erfarenhet av driftsättning och underhåll av passersystem som Aptus, RCO och Axema, är det en fördel.

Krav för tjänsten:
 • Att du inte förekommer i belastningsregistret
 • Erfarenhet av lås- och passersystem
 • Relevant utbildning inom teknik
 • Läsa och förstå låsscheman och ritningar
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrif
 • B-körkort.

Meriterande för tjänsten:
 • Arbetat i affärssystem
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. För att passa in och trivas i denna tjänst ser vi att du är öppen och har ett inre driv samt ett starkt engagemang.

Tjänsten är placerad i Stockholm, Västberga.


VI ERBJUDER


Hos oss får du möjlighet att arbeta med engagerade och kunniga kollegor med lång och bred erfarenhet. Vi erbjuder dig en mycket spännande tjänst där du får stort mandat att påverka enhetens utveckling framöver. Du kommer att vara en nyckelperson i den fortsatta tillväxten.

Vi ser fram emot att presentera oss vidare under rekryteringsprocessen.
 • Att bli en i gänget i en rikstäckande verksamhet som växer sig allt starkare
 • Förmånen att delta i kvalificerade projekt som ger dig chans att utvecklas i din roll
 • Friskvårdsbidrag
 • Företagshälsovård
 • Möjlighet till förmånsbil

ANSÖKAN

Välkommen med din ansökan snarast till johnny.tveit@byggbeslag.se

Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Om du har frågor kring tjänsten, tveka inte att kontakta platschef Johnny Tveit på telefon 010-163 66 56.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.byggbeslag.se
Sista ansökningsdag 7 juni 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet, beslag och inredning till bygg- och fastighetsbranschen. Vår samlade kapacitet och kompetens ger marknaden mer än bara produkter – målet är att vår kunskap och erfarenhet ska minska våra kunders kostnader. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början av 50-talet då AB Byggbeslag startade sin verksamhet i Karlstad med försäljning av beslag till proffsmarknaden. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vår verksamhet växt, dels genom nyetableringar och dels när nya företag anslutit runt om i landet.