Projektledare

Projektledare

Aaro Systems AB grundades 1989 och vår vision är att göra koncernkonsolidering enklare, snabbare och mer transparent. Efter att ha utvecklat och förfinat produkten i över 25 år, kan vi idag erbjuda ett komplett system som täcker behoven av koncernrapportering, konsolidering, koncernredovisning, verksamhetsuppföljning och analys. Hos såväl större som mindre koncerner. Vår produkt finns idag i 140 länder och vi har växt till ett bolag med en omsättning på ca 80 milj och 80 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalix, Riga och Nairobi. Just nu söker vi, i samarbete med vår partner i detta ärende, Dfind IT, en:

Projektledare till AARO Systems

Hej!

Vi söker dig som har en högskoleexamen från tex ekonomi/finans eller IT och därefter har skaffat dig 3-5 års erfarenhet av projektarbete/ledning. Hos oss får du goda möjligheter att finslipa dina färdigheter ytterligare och utvecklas i ett internationellt bolag med stark tillväxt.

Hos AARO får du

Hos Aaro får du som projektledare möjlighet utvecklas i en roll som kommer att vara avgörande för vårt resultat mot kund. Du arbetar i tätt samarbete med både kund ochmedarbetare internt och driver flera implementationsprojekt parallellt vilket innebär ett stort antal kontaktytor blir en naturlig del av din vardag. Vi har redan en stark närvaro på marknaden utanför Sverige och räknar med att den kommer att tillta ytterligare med tiden, det kommer att märkas även i din roll som projektledare.

Vi erbjuder dig

En roll där du får möjlighet att aktivt bidra till vår gemensamma, fortsatta tillväxt. Inom AARO Systems finns det stora utvecklingsmöjligheter och att arbeta hos innebär både frihet och delaktighet. Organisationen präglas av korta beslutsvägar och du arbetar till stor del självständigt under eget ansvar. Samarbete, tillit till kollegorna och förståelse för de olika kompetenser som behövs inom företaget är minst lika viktigt som ditt engagemang för den egna uppgiften. En spännande roll med stora möjligheter att påverka projektkontorets utveckling.

Din roll som Projektledare hos AARO

I rollen som Projektledare är du ansvarig för planering, styrning och uppföljning av projekt och arbetar tätt tillsammans med såväl interna kollegor som kontakter hos kund.

Dina primära arbetsuppgifter blir
  • Projektledning för såväl implementerings- som uppgraderingsprojekt.
  • Arbetsledning av projektmedlemmar.
  • Beställarstöd - kravspecificering, analyser.
  • Behjälplig i projektkontorets arbete med modell- och processutformning.
Vi söker dig som har
  • Relevant akademisk examen, tex civilingenjör/civilekonom.
  • God projektledarerfarenhet från implementationsprojekt.
  • Kunskap i ekonomisk uppföljning och god affärsförståelse.
  • God generell teknisk förståelse.
  • Mycket god skriftlig samt muntlig förmåga i både svenska och engelska.
  • Erfarenhet av AARO eller andra konsolideringssystem är ett plus men inte ett måste.
Vem är du?

Du är en person som i nya kontakter skapar förtroende och goda, långsiktiga relationer. Ansvarstagande och ett naturligt fokus på service i alla projekt du tar dig an är en självklarhet för dig. I din roll som projektledare fylls dina dagar snabbt med många olika parametrar att hålla koll på samtidigt, och för att kunna styra och hålla viktiga deadlines är din förmåga att arbeta strukturerat och organiserat avgörande.

Du är trygg i dig själv och duktig på att få andra med dig. En del av arbetet innebär att vara med och implementera en gemensam projektledningsmetodik och att bidra till att vi alltid levererar projekt som håller hög kvalitet som bidrar till hög kundtillfredställhet.

För att lyckas i rollen behöver du vara både flexibel och strukturerad i ditt arbetssätt, samt ha god förmåga att tänka proaktivt, dvs. både i ett säljande perspektiv men också för kundens bästa i dina uppdrag. Din kommunikativa förmåga är mycket god, både i tal och skrift. Självständighet och stor ansvarskänsla kombinerad med viljan att alltid leverera gör dig till den person vi söker!

AARO:s värdegrund

Aaros värdegrund som beskriver företagskulturen är professionalism genom affärsmässighet, pålitlighet och engagemang i en lärande miljö. Självklart delar du våra värderingar. Vi arbetar med kompetensutveckling på både grupp- och individnivå och kompromissar aldrig när det gäller kompetens eller kvalitet. Vi har goda personalförmåner och värdesätter en öppen social miljö där vi flera gånger om året hittar på aktiviteter tillsammans. Vi sitter i fina nyrenoverade lokaler på Kungsbron i Stockholm city.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Ansvarig rekryteringskonsult är Oscar Nordström. Frågor kring rekryteringsprocessen ställs till oscar.nordstrom@dfind.se eller 072 554 22 82. Frågor kring tjänsten ställs till konsultchef Helene Sjödin helene.sjodin@aaro.se eller 070-5092405.

Urval sker löpande. Ansök snarast, dock senast, 2018-08-31 via www.dfind.se/it
Mer info
Kontaktperson Oscar Nordström
Telefon 0725542282
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 31 aug (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.