Betongare till hösten 2022 i Stockholm!

Betongare till hösten 2022 i Stockholm!

Om oss

Vill du vara med och bygga Stockholm? Vi behöver Betongare till flera utav våra arbetsplatser och hoppas att du vill tillhöra vårt team.

Vi är medlemmar i Byggföretagen tillämpar byggavtalet på våra anställda.

Vi har ett brett kontaktnät med både större och mindre bolag, där vi kan ge dig en arbetsplats baserat på vad du söker, din kunskap och erfarenhet! Det kan vara allt från stora infraprojekt till nyproduktion.

Arbetsbeskrivning

I din roll som Betongarbetare kommer du att arbeta med varierande projekt där vi är med och bygger Stockholm. Arbetet sker självständigt eller i stora team beroende på projektets storlek.
Detta kräver en stor kunskap och vilja att lära sig då projekten ser olika ut.

Du som anställd betongarbetare kommer arbeta med armering av betongkonstruktioner av skiftande slag; väggar, valv, broar, pelare, gjutningsarbete samt mycket mera.

Vi söker dig som har relevant erfarenhet som Betongarbetare, gärna yrkesbevis. Det är viktigt att du jobbar effektivt och noggrant, upprätthåller en god laganda samt representerar vår samarbetspartner och A-Staffing Construction.

Bifoga gärna om du har relevanta utbildningar till din ansökan (till exempel , heta arbeten, säkra lyft osv).

Personliga kvalifikationer

Krav på erfarenhet inom Betongarbete
Yrkesbevis är mycket meriterande men inget krav.
B Körkort är meriterande

Lön och anställningsvillkor

Enligt kollektivavtal (byggavtalet).

Ansökan

Ansök till tjänsten via länken. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista datum för annonseringen.
Tveka därför inte att skicka in din ansökan om du är intresserad!
På grund av regler kring GDPR har vi inte någon möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mejl.

Om oss
A-Staffing (f.d VMP Group) är auktoriserade inom bemanning samt medlemmar i Byggföretagen, Almega kompetensföretagen och Installatörsföretagen (IN) så du kan vara säker på vår kompetens samt att du alltid har rätt anställningsvillkor.
Inom A-Staffing verkar A-Staffing Sweden AB, A-Staffing Construction AB och A-Staffing Nordic AB.
Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö.
Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.
A-Staffing levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige.

Startdatum

Omgående eller enligt överenskommelse. Vi har ett löpande anställningsbehov under höst och vinter.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/