Konsultchef, Bygg -Elbemanning

Konsultchef, Bygg -Elbemanning

Om kunden

Vi söker en kollega som tillsammans med oss vill bygga Sverige och som vill etablera oss i Stockholmsregionen.

Om oss

A-Staffing (f.d Vmp Group) är specialiserat på personallösningar inom samhällsbyggnad. Vi bemannar framför allt kategorierna bygg, anläggning och installation. Vi har levererat yrkesarbetare i Sverige i snart 15 år och blev som första bemanningsföretag medlemmar i Installatörsföretagen (fd EIO). Genom våra medlemskap i Byggföretagen, Installatörsföretagen och Almega kan vi erbjuda all vår personal branschriktiga kollektivavtal.

Arbetsbeskrivning

I din roll som konsultchef kommer ditt primära uppdrag vara att etablera oss på Stockholmsmarknaden genom att ansvara för kundkontakter och skapa nya samarbeten. Du kommer att arbeta med rekryteringsprocesser från urval och kompetenssäkring av kandidater till anställning. Därefter har du personalansvar över våra medarbetare genom introduktioner, uppföljning, arbetsmiljöfrågor. Samt löpande kontakt med anställda och kunder under pågående uppdrag, samt besöka våra byggarbetsplatser. Rollen innebär stor frihet under ansvar och möjlighet till viss flextid finns. Det finns också stora möjligheter att påverka organisationens arbetssätt och bidra med nya idéer.

Erfarenhet

Vi ser gärna att du har en bakgrund från bygg- eller elbranschen, alternativt att du jobbat med bemanning av dessa yrken. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av sälj då mycket av arbetet innefattar kontakt med befintliga och nya kunder.

Du som söker tjänsten motiveras av frihet under ansvar. Stöttning får du självklart från dina kollegor på andra orter, huvudkontoret samt från våra fantastiska arbetsgivarorganisationer. B-körkort är för tjänsten ett ofrånkomligt krav. Det är även krav på att du utan hinder i tal och skrift kan kommunicera på svenska samt grundläggande kunskaper i engelska.

Stort fokus för tjänsten kommer att ligga på personlig lämplighet. Vi älskar byggbranschen och vi hoppas att du också gör det.

Tjänsten kan tillsättas redan innan ansökningstiden har gått ut så vänta inte med att skicka din ansökan! Bifoga CV och beskriv dig själv som person, varför du vill jobba hos oss och vad det är som gör att detta är rätt tjänst för dig.

Gå gärna in på A-Staffings hemsida och läs mer om oss och hör gärna av dig om du undrar över något!

Vi ser verkligen fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jenny Johansson
Telefon 073 039 12 00
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 nov 2021 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VMP är en nischad och stark leverantör av traditionell bemannings- och rekryteringstjänster inom verkstads- och produktionsindustrin samt bygg- och elbranschen. VMP ingår i Palm & Partners Gruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering, Omställning och Search. VMP samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Installatörsföretagen. Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering. Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se Följ på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!