Serviceelektriker för direktrekrytering till Levinsgruppen, Stockholm

Serviceelektriker för direktrekrytering till Levinsgruppen, Stockholm

Om kunden

Levinsgruppen består av ett antal installationsbolag som alla har en stark position inom Stockholm och Mälardalen.
Gruppens gemensamma styrka, och de möjligheter gemenskapen medför, kombineras med bolagets närhet och tydliga identitet. Som medarbetare inom gruppen har du trygghet samt utvecklingsmöjligheter baserat på gruppen som helhet.

Arbetsbeskrivning

Service- och underhållsarbete i huvudsak gällande lokalanpassningar, energioptimering och elektrifiering. Vi skapar mervärde för våra kunder genom att ligga i framkant vad gäller teknik. Arbetsområdet är Stockholmregionen.

Utbildning

ECY-certifikat. Körkort för personbil.

Erfarenhet

Minst fyra år som elektriker varav minst ett inom service.

Personliga kvalifikationer

Vi söker dig som är serviceinriktad och bemöter kunder på ett professionellt och lösningsinriktat sätt.
I Levinsgruppen kan du både jobba självständigt och i grupp utifrån vad som passar dig bäst.
Detta kräver att du är en lagspelare som är naturligt ansvarstagande och kan prata och skriva svenska obehindrat. Vi värdesätter ett högt personligt driv och en vilja att vara med och bidra till att vi fortsätter vara den bästa arbetsplatsen och den bästa installatören.

Lön och anställningsvillkor

Anställning på Installationsavtalet och med individuell marknadsmässig lönesättning för fullbetald elektriker.
Självklart kommer du som anställd ha möjlighet att påverka din lön genom kunskap, erfarenhet och uppvisat engagemang. Levingruppen värnar din hälsa och välmående. De erbjuder Friskvårdsbidrag och sociala aktiviteter. Du har rätt att använda företagsbil i tjänsten enligt bolagets bilpolicy.

Ansökan

A-Staffing sköter rekryteringarna på uppdrag av Levingruppen. Du ansöker till tjänsten via länk i annonsen. På grund av regler i GDPR har vi ingen möjlighet att ta emot ansökningar via mejl.

A-Staffing Sweden AB är medlemmar i Installatörsföretagen (IN), Byggföretagen samt Almega Kompetensföretagen. Under 2021 gjordes ett namnbyte för våra bolag, det tidigare namnet var VMP Group. Vi levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige.

Startdatum

Behovet är omgående och tillsättning sker efter överenskommelse.

Uppdragslängd

Tillsvidare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov 2022 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/