Grovarbetare Stockholm

Grovarbetare Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker grovarbetare för långvarigt arbete i Stockholm.
Du kommer att arbeta med enklare mark och anläggnings uppdrag, arbetet kräver en viss erfarenhet av branschen. Start sker omgående eller enligt överenskommelse. Krav på erfarenhet inom byggbranschen, meriterande inom mark & anläggning.

Specificera vilka arbetsmoment du har erfarenhet inom bygg i din ansökan.

Utbildning och Intyg

Bifoga utbildningar och certifikat i din ansökan som till exempel "Safe Construction, Säkra lyft, Heta arbeten, lift etc.

Ansökan

A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan!
Ansök till tjänsten via länken.

Startdatum

Omgående

Om oss

A-Staffing är medlemmar i Byggföretagen, Installatörsföretagen och Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor och kollektivavtal. I snart 15 år har vi försett Sverige med duktiga yrkesarbetare på Byggavtalets område.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021. Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB.
Mer info
Kontaktperson David Elgindy-Johnsson
Telefon 073 365 52 53
Email Mejla David Elgindy-Johnsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/