Redovisningsekonom med erfarenhet av projektredovisning

Redovisningsekonom med erfarenhet av projektredovisning

Arbetsbeskrivning
Är du en kompetent redovisningsekonom som har erfarenhet av projektredovisning inom byggbranschen? Trivs du i en roll som är dynamisk med många kontaktytor? Vi söker nu en konsult till vår kund i Stockholm för ett heltidsuppdrag på 24 månader!

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta både högt och lågt med löpande bokföring, avstämningar, moms, skatt, bokslut samt rapportering. Tjänsten innebär även projektredovisning där det finns utrymme till effektivisering och förbättring av flöden och processer.

Erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har minst 5 års erfarenhet i rollen som redovisningsekonom. Du är van vid att arbeta i en projektledd verksamhet och trivs i en roll med många kontaktytor. Du talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska.

Personliga kvalifikationer
Vi söker en jordnära person med en positiv och ödmjuk inställning. Du är strukturerad, noggrann och ansvarsfull samt har förmåga att se till både detaljer och helheten. Vidare är du kommunikativ, självgående och prestigelös.

Ansökan
Låter detta som ett uppdrag för dig? Varmt välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval.

A-Finance är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vi rekryterar till alla typer av befattningar inom vårt område; från ekonomiassistenter, redovisningsekonomer, finansekonomer och controllers till ekonomichefer och CFO. Våra kunder är såväl stora som små företag och de återfinns inom alla typer av branscher.
Mer info
Kontaktperson Jeanette Liljeblad
Telefon 0767 76 01 90
Område Sigtuna
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av A-Finance
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (160 dagar kvar)