Senior Consultant

Senior Consultant

421 växer och vi söker nu nya kollegor till spännande och utmanande uppdrag inom finans och fintech. 421 är ett nischat managementkonsultbolag bestående av kompetenta konsulter som vägleder, inspirerar och stöttar sina uppdragsgivare. Vi leder komplexa förändringsprojekt där vi sätter kundernas behov främst.Hos oss landar du i en snabbväxande och dynamisk miljö där karriärs- och kompetensutveckling prioriteras.Genom tydlig karriärtrappa och genomtänkt mentorsstruktur utvecklar vi 421 tillsammans.

Vi söker dig med
  • Akademisk examen
  • 3-6 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet från projektarbete
  • Erfarenhet av arbete inom finansbranschen och/eller från konsultbolag

Vi ser att du
  • Har ett stort intresse för finansbranschen
  • Tacklar projekt och arbetsuppgifter på ett prestigelöst vis
  • Brinner för att engagera och lyfta dina arbetskollegor

Om du är den vi söker kommer det även att ges stort utrymme för att delta i affärsutveckling och för rätt person finns alla möjligheter till en framträdande position i bolaget.


Du söker
421 präglas av öppenhet och sammanhållning. Hos oss får du utlopp för ditt engagemang, ditt intresse för affärsutveckling och din vilja att utvecklas. Öppenhet och högt till tak är grundläggande liksom en platt, inkluderande struktur. Vi befinner oss i en expansiv fas där möjlighet ges att vara en del av en resa. Vi satsar på utbildning och utveckling av våra medarbetare, och engagerar oss i varje individ. Vi vet också att man behöver göra mer än att arbeta för att må bra, och prioriterar balans i livet. Välmående och framgång går hand i hand och för oss.Välkommen till 421!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://421.weselect.com/
Sista ansökningsdag 30 apr (43 dagar kvar)