Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Tysktalande Servicekoordinator

Publiceringsdatum
16 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker dig som pratar flytande tyska och vill vara en del av Open Infras framgångsresa. Välkommen till ett avslappnat och engagerade team som arbetar hårt för att lösa varje uppgift tillsammans.


Vad erbjuder vi?

* En platt organisation i en internationell miljö.
* Snabbväxande bolag med många utvecklingsmöjligheter.
* Ett bolag som uppmuntrar till kompetensutveckling.
* Forma en mer hållbar framtid för Open Infra.
* Gym samt tillgång till tennishall och badminton.
* En omfattande och gedigen introduktion.

”Open Infra är Sveriges tredje största fibernätsägare och har sedan 2019 etablerat sig utomlands och finns för närvarande också i Tyskland, USA och Storbritannien. Vår affärsmodell är att bygga, äga och förvalta fiberinfrastruktur och bidrar på så sätt till samhällets digitala omställning. Open Infra är en unik kombination av liten organisation med stor entreprenörsanda, samtidigt som vi är finansiellt starka med balansomslutning om 8 miljarder SEK. Här verkar du i en miljö av snabba beslutsvägar och kreativt tänkande.

På Open Infra råder en avslappnad och lättsam atmosfär. Vi har hundar på kontoret och spelar musik i bakgrunden - trivsel är viktigt för oss. Vi är inte rädda för att vara oss själva och uppmuntrar till öppenhet och spontanitet. Som en del av vårt team får du också möjlighet att vara med på våra spontana after work-event och aktiviteter. Vi värdesätter balans mellan arbete och fritid och erbjuder kollektivavtal, friskvårdsbidrag på 5000 kr och 28 semesterdagar.”


Vem söker vi?
* Du är flytande i tyska, tal som skrift, samt engelska eller svenska.
* Du har erfarenhet av och trivs med administrativt arbete.
* Du har god vana av att arbeta med olika datorsystem. Meriterande med erfarenhet av Salesforce och Sharepoint.
* Du har god serviceerfarenhet.
* Körkort är ett plus.

Vi söker dig som är en självgående, driven individ som kan axla rollen som Koordinator för Open Infras fältservice i Tyskland. Du bör vara en kommunikativ lagspelare som kan hantera skiftande arbetsuppgifter och har god vana att strukturera, planera samt vill driva ditt ansvarsområde. Vidare är du kreativ i att finna lösningar. Du kommer att arbeta i en mångsidig och dynamisk grupp där teamwork och målinriktning är centrala.

När du får en gedigen introduktion, söker vi framförallt dig med de rätta personliga egenskaperna, ett intresse för branschen och viljan att lära dig. Du vill vara en del av företagets tillväxt och ser dig själv utvecklas samt ta mer ansvar över tid.


Vad innebär rollen?
I rollen som Koordinator för Tyskland inom fältservice kommer du att:

* Samordna och hantera serviceärenden effektivt.
* Kommunicera med kunder för att säkerställa genomförande av uppgifter.
* Säkerställa att fälttekniker har nödvändig information och resurser.
* Fungera som huvudkontakt för tyska kunder och övervinna språkbarriärer mellan Sverige och Tyskland.
* Ansvara för läsning av kartsystem, inmätningar och ärendeplanering.
* Utveckla förbättringsförslag och implementera kreativa lösningar.

Välkommen till en härlig arbetsplats i Solna, i fina lokaler med en terrass perfekt för grilluncher. Vill du vara en del av detta? Tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi gör urval kontinuerligt. Tjänsten är redo att tillträdas omgående. Jag ser fram emot att läsa din ansökan!


2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

Liknande Jobb

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 april 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren