Hoppa till innehåll
Ansök nu
En spännande och utvecklande tjänst för dig som älskar kundkontakten och vill vara del av ett marknadsledande bolag inom ventilationsbranschen. Detta är möjligheten för dig som vill ha fullt ansvar över hela säljprocessen från prospektering till kundansvar. Du har full flexibilitet över dina arbetsdagar vad gäller arbetstider och hybridarbete.

Vad erbjuder vi?

Bolaget värderar kundkontakten och tror på närvaro ute hos kund. Som säljare hos vår kund är du ansiktet utåt för en marknadsledande leverantör. Du har stora möjligheter att utvecklas och göra karriär inom bolaget.

Vidare erbjuder vi:
 • Marknadsmässigt hög lön
 • Tjänstebil
 • Full flexibilitet och hybridarbete - Du styr din egen arbetsdag
 • Många nya kundkontakter
 • Gemensamma årsresor och säljträffar
Bolaget grundades redan 1924 och är idag marknadsledande leverantör för värmepumpar. De är ett internationellt bolag som har sitt svenska kontor norr om Stockholm. Inom bolaget finns många kompetenta medarbetare som tillsammans driver arbetet framåt. Som medarbetare får man frihet under ansvar och stöttning av kollegor vid behov. Då de flesta arbetar hybrid anordnar de gemensamma aktiviteter tillsammans, som gemensamma årsresor, sälträffar och AWs.

Vem söker vi?

För att trivas i rollen är du en säljare som har erfarenhet av ventilationsbranschen, alternativt närliggande branscher.
 • Du har B-körkort
 • Du är flytande i svenska tal som skrift och har goda kunskaper i engelska
 • Du vill vara ansiktet utåt och älskar kundkontakten
 • Du har erfarenhet av att arbeta med hel försäljningsprocessen, från prospektering till bearbetning av goda kundrelationer
 • Du är van vid att ta eget ansvar över ditt eget arbete
 • Du är resultatdriven och kundfokuserad
Vad innebär rollen?

Som säljare till vår kund har du ansvar över hela försäljningsprocessen och bearbetar även dina etablerade kunder. Dina kunder som du presenterar och säljer in produkterna till är konsulter i byggprojekt, som fastighetsutvecklare, installationsföretag och teknikkonsulter. Du utgår hemifrån och har full flexibilitet vad gäller dina arbetstider och arbetsplats. Ditt säljteam på ca 10 medarbetare är utspridda över Sverige och har uppstartsmöten varje vecka samt en del säljträffar för att bibehålla den fina gemenskapen och kunna stötta upp för varandra vid behov.

Är du en utåtriktad, driven och tillmötesgående säljare som vill vara med på en spännande resa på ett stabilt växande bolag? Välkommen in med din ansökan redan idag! Urval sker löpande då vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

2Complete

Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.
Mer info
Kontaktperson
Matilda Dahlin
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 juni 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare