Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Reservdelsmedarbetare Din Bil

Publiceringsdatum
19 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker dig som vill vara med och bidra till utveckling samt en professionell upplevelse för våra kunder. Har du ett högt kundfokus, är engagerad och lösningsorienterad kan du vara rätt person för oss.

Vad erbjuder vi?
* Kollektivavtal
* Goda utvecklingsmöjligheter
* Personalrabatter på verkstad/bilköp
* Generöst friskvårdsbidrag
Hos Din Bil i Kista får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med en kultur som präglas av driv, integritet och hållbarhet. Det erbjuds många uppskattade förmåner, du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning.


Vem söker vi?
Som person är du självständig med god samarbetsvilja, har högt servicefokus samt är effektiv och noggrann i ditt arbete. Det är viktigt att du tar ett eget driv och har ett strukturerat och flexibelt arbetssätt där verksamhetens gemensamma mål är i fokus. Viktigt är stresstålighet och har god förmåga att organisera flera uppdrag samtidigt.
* B-körkort (truckkort är meriterande).
* Erfarenhet av arbete på lager eller reservdelshantering
* Erfarenhet av arbete inom fordonsbranschen är meriterande
* God dator- och systemvana. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Automaster.
Personliga egenskaper:
Det är viktigt för oss med teamkänsla och därför är det angeläget att du som söker har rätt attityd och kan identifiera dig med våra värderingar. Vi tror därför att du som person är:
* Öppen, ärlig, glad och positiv med en stark känsla för service
* Omtänksam mot både kollegor och kunder
* Tydlig och strukturerad som ser fördelarna med att arbeta noggrant. Du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir gjorda enligt planering
* Initiativrik och beredd på att göra det lilla extra för att kunden ska bli nöjd eller för att hjälpa en kollega och överlag skapa god stämning i teamet
I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


Vad innebär rollen?
Rollen som reservdelsmedarbetare innebär ett självständigt arbete i nära samarbete med skadeverkstaden för att tillsammans möta våra externa kunders förväntningar. I rollen är det viktigt att du finns lätt tillgänglig på din plats samt aktivt bemannar skadeverkstadens telefon och mail.

Arbetsuppgifterna består i att expediera våra plåtmekaniker och mekaniker, att kontrollera kalkyler i Cabas och återkoppla till kunder gällande restnoterade delar samt avboka och omboka arbeten. När plåtavdelningen är underbemannad stöttar du med att hålla koll på flödet av planerade arbeten. Du ser dessutom till att hålla reservdelslagret uppdaterat och beställer kontinuerligt delar via Etka och eParts. En viktig del i arbetet är orderplock och förplanering av delar inför dagens planerade arbeten på plåtverkstaden.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 april 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren