Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

NOC Team lead till Open Infra

Publiceringsdatum
30 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker dig som vill vara med i utvecklingen av världens bästa Infrastruktur!

Detta är en enastående möjlighet att ta plats i ett framtida företag som växer och är välkänt för sin tekniska kompetens. Det finns stora möjligheter för utveckling inom bolaget. Kanske vill du bli NOC-chef i framtiden?

Vad erbjuder vi?
* En platt organisation i en internationell miljö
* Snabbväxande bolag med många utvecklingsmöjligheter
* Ett bolag som uppmuntrar till kompetensutveckling
* Frihet under ansvar
* Fast lön + bonus
* Goda förmåner så som 5000 kr i friskvård och kollektivanslutna.

”Open Infra är Sveriges tredje största fibernätsägare och har sedan 2019 etablerat sig utomlands och finns för närvarande också i Tyskland, USA och Storbritannien. Vår affärsmodell är att bygga, äga och förvalta fiberinfrastruktur och bidrar på så sätt till samhällets digitala omställning. Open Infra är en unik kombination av liten organisation med stor entreprenörsanda, samtidigt som vi är finansiellt starka med balansomslutning om 8 miljarder SEK. Här verkar du i en miljö av snabba beslutsvägar och kreativt tänkande.

På Open Infra råder en avslappnad och lättsam atmosfär. Vi har hundar på kontoret och spelar musik i bakgrunden - trivsel är viktigt för oss. Vi är inte rädda för att vara oss själva och uppmuntrar till öppenhet och spontanitet. Som en del av vårt team får du också möjlighet att vara med på våra spontana after work-event och aktiviteter. Vi värdesätter balans mellan arbete och fritid och erbjuder kollektivavtal, friskvårdsbidrag på 5000 kr och 28 semesterdagar.”

Så om du är redo att vara med och bygga framtidens digitala infrastruktur, då är Open Infra rätt plats för dig.

Vem söker vi?
* Minst 2 års erfarenhet inom nätverk
* Felsökning i nät
* Tidigare arbetat i en arbetsledande befattning
* Flytande svenska och engelska
* Meriterande om du har erfarenhet av fiberbranschen.

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och driven med en liten del av dig som är entreprenöriell samt har förmågan att tänka utanför boxen och hitta lösningar till problem. Du är lyhörd och lyssnar på dina medarbetare och för gruppen samman. Du har viljan att arbeta för laget och samtidigt driva till framgång. Har du utbildning inom nätverk eller HCIA/CCNA certifikat är det meriterande för rollen.

Vad innebär rollen?
* Daglig arbetsledning
* Schemaläggning
* Planera och utföra veckomöten
* Stötta avdelningschefen
* Följa upp KPI:er
* Motivera dina kollegor att ständigt utvecklas och leverera.

Du kommer att bli en del av ett team på fem personer som består av flera kompetenta och engagerade tekniker som dagligen arbetar med övervakning, ärendehantering, tillhandahåller information till tjänsteleverantörer och fältstöd. Dina främsta arbetsuppgifter blir att driva och motivera gruppen i deras dagliga arbete. Du kommer även att delegera arbetsuppgifter, ansvara för schemaläggning och agera avdelningschefens högra hand.

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Open Infra, rollen innefattar skiftarbete och arbetsplatsen är i Frösundavik, Solna. Vi ser gärna en start omgående vi kan ta hänsyn till eventuell uppsägningstid. Som en del av rekryteringsprocessen kommer vi att genomföra säkerhetsprövning så som ekonomisk bakgrundskontroll och efterfråga utdrag ur belastningsregistret. Intresserad? Skicka in ansökan snarast då urval sker löpande.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.


2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 augusti 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren