Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Lagermedarbetare med truckkörkort B4

Publiceringsdatum
03 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Lagret i Jordbro växer och behöver nu förstärka sitt team med fler erfarna lagerarbetare. Här får du möjligheten att arbeta på ett ljust, fräscht lager med trevliga kollegor, schyssta personalförmåner och kollektivavtal.

Vad erbjuder vi?
* Generöst friskvårdsbidrag
* Gym i lokalerna
* Bra arbetsmiljö
* Varierande arbetsuppgifter
* Heltidstjänst
* Kollektivavtal

Vem söker vi?
Vi letar efter dig som har några års erfarenhet av lagerarbete och där truckkörning ingått. Vi plockar med hjälp av höglyftande plocktruckar, dessa behöver du också ha behörighet och erfarenhet av att köra. Här går kvalitén absolut först därför letar vi efter noggranna, ansvarsfulla personer med hög arbetsmoral och driv att göra det allra bästa för kunderna. Vidare ser vi gärna att du är social, duktig på att kommunicera och lätt för att ta initiativ när eventuella problem dyker upp.

Krav:
* Truckkörkort B4 med körvana utav höglyftande plocktruck.


Vad innebär rollen?
Vår kund erbjuder logistiklösningar inom tredjepartslogistik och e-handel. Idag är de ca 90 anställda och har kontor och lager i Stockholm och Göteborg.
Rollen innebär främst följande moment:
* Varumottagning
* Orderplock
* Packning
* Lossning och lastning
* Andra förekommande arbetsuppgifter på lager
Om du gillar god sammanhållning, att ta i och att ha en varierande arbetsdag då vill du arbeta hos oss. Vi är ett glatt gäng där varje kollegas insats gör skillnad.
Arbetstiderna varierar mellan arbetspass måndag till fredag 6-15 och måndag till fredag 9-18 varannan vecka, även var sjätte söndag arbetar man 7-16 och då är man ledig fredagen innan helgen.

Anställning direkt hos vår kund, 6 månaders provanställning tillämpas. Eventuella frågor besvaras av ansvarig rekryterare på 2Complete. Varmt välkommen med din ansökan!

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 april 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren