Kundservicemedarbetare

Kundservicemedarbetare

Nu finns möjligheten att jobba som Kundservicemedarbetare hos ett familjärt, välkomnande och drivet bolag som Flyttsmart. Start så snart som möjligt.

Vad erbjuder vi?
 • Bra lön
 • Möjlighet till hybridarbete
 • Mycket trevliga och glada kollegor
 • Roliga aktiviteter och evenemang med teamet
Flyttsmart är Sveriges enda digitala flyttjänst. Sedan lanseringen i maj 2020 har de hjälpt tusentals användare till en snabb, trygg och enkel flytt - utan att bära en enda låda. Du kommer få vara med och förändra en hel bransch från grunden, där fokuset ligger på service och smarta lösningar.

Vem söker vi?
 • Du som tycker om att prata och ge service till människor
 • Är van att arbeta med telefon som huvudsakliga arbetsredskap
 • Duktig i Officepaketet och är lättlärd i datorsystem
 • Kan prioritera och strukturera upp ditt arbete
 • Är glad och social
 • Driven
 • Lösningsorienterad
 • Självgående
Vad innebär rollen?

I rollen som Kundservicemedarbetare hos Flyttsmart kommer du ta ett stort ansvar i leveransen åt kund. Du kommer ha en hel del kontakter både internt och externt med kunder och leverantörer. Du följer upp orders och ärenden gällande flytthjälp till kunder, finner lösningar och underlättar för en god leverans.

Order kommer framförallt in via mejl. Du kommer sitta med telefon, mejl och chatt om dagarna och vara den som driver arbetet framåt. Du vill vara med och automatisera processer som är manuella idag och kommer med idéer på smartare och effektivare arbetssätt. Vidare kommer du få ta egna initiativ, arbeta proaktivt och planera dina dagar efter de arbetsuppgifter som kommer till ditt bord.

Du känner dig trygg i en roll som Kundervicemedarbetare. Du kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt, prioritera och strukturera ditt arbete. Du vågar ta egna initiativ och är inte rädd för att ta kontakt med människor. Tycker du om att vara spindeln i nätet, skapa goda relationer och driva ditt eget arbete framåt? Välkommen att söka tjänsten idag, då urval sker löpande.

Detta är till en början ett konsultuppdrag där målet är en fast tillsvidareanställning hos Flyttsmart.

2Complete

Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.
Mer info
Kontaktperson Matilda Dahlin
Telefon 076 869 30 58
Email Mejla Matilda Dahlin
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (52 dagar kvar)