Kundservicemedarbetare

Kundservicemedarbetare

Är du snabbast i gruppchatten med dina vänner? Är du en fena på att kommunicera tydligt men enkelt? Perfekt, då är det dig Vimla vill ha som sin nya kollega och kompis!

Hos Vimla är ingen dag den andre lik, men här kan du se hur en av många arbetsdagar kan se ut:
  • Härligt snack på morgonen där du tillsammans med dina kollegor får ta del av och prata om vad som händer, har hänt och ska hända. Hos Vimla har de inställningen att de tillsammans gör jobbet bättre och de bjuder alltid in till nya idéer och feedback.
  • Förmiddagar med schyssta chattar och felsökningar tillsammans med Vimlas fantastiska användare. Har du inte redan stenkoll så kommer du lära dig de tekniska bitarna allteftersom och inte minst i dina dagliga interaktioner med våra tekniker.
  • Lunchraster i Vimlas alldeles egna matsal där det oftast bjuds på pingis, kortspel och annat skoj! Sa vi att de också har ett nästintill oändligt lager av popcorn? Den perfekta pausen i arbetet!
  • Sköna eftermiddagar med ännu mer chatt, mail och kanske till och med ett och annat kundsamtal.
Hos Vimla ser de varje kundmöte som en möjlighet att bli ännu bättre på att erbjuda världens bästa service.

Vem söker vi?

Vem tror vi att du som söker är? Förutom att du är snabb och nyfiken så tror vi att du är en trevlig och engagerad person som är minst lika taggad på att bli en del av Vimla-gänget, som Vimla är på att bjuda in dig! Du har fingrar som flyger fram över tangenterna samtidigt som du är taggad på nya utmaningar som att exempelvis ta ett kundsamtal.

Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sarah Lindgren, sarah.lindgren@2complete.se eller 076-875 11 46.

2Complete

Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

Dina arbetsuppgifter
Mer info
Kontaktperson Sarah Lindgren
Email Mejla Sarah Lindgren
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 apr 2023 (7 dagar kvar)