Hoppa till innehåll
Är du intresserad av ett jobb som chaufför? Trivs du med att alltid vara i farten samt drivas av att leverera ett bra arbete?

Vad erbjuder vi?

Nu söker vi en chaufför till kund placerad i södra Stockholm. Din huvudsakliga uppgift kommer vara att transportera däck samt andra typer av service-ärenden.

Arbetsplatsen ligger söder om Stockholm och arbetstiderna är 07:00-16:00 måndag till fredag. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd hos 2Complete och arbetar hos vår kund. Anställningen är på heltid och i minst 10 veckor med start i mars.

Vem söker vi?

För att lyckas i denna tjänst ser vi att du har en god social kompetens och kommer enkelt överens med alla typer av människor. Du har glimten i ögat och vill bidra till att bibehålla en positiv arbetsmiljö.

Du tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter, och är flexibel när förändringar sker med kort varsel. Stor vikt läggs vid personlighet, för att du ska trivas tillsammans med teamet och få ut det bästa av ert samarbete.

Det är till din fördel om du har goda geografiska kunskaper inom Stockholms-området. Har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter är detta meriterande.

Krav för denna roll är:
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska
  • God fysik (förekommer tunga lyft i arbetet)
Vad innebär rollen?

I rollen som chaufför kommer du främst arbeta med att transportera bildäck från verkstad till däckhotell och tillbaka. Du kommer arbeta nära personalen på däckhotellet och verkstaden.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Vid frågor kontakta ansvariga rekryteraren Dinara Garipova.

2Complete

Varför skall du bli konsult hos oss?
Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön, friskvårdsbidrag, och terminalglasögon.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.
Mer info
Kontaktperson
Dinara Garipova
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
02 apr. 2023 (1 dag kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare