Account Manager

Account Manager

Vi söker en driven och affärinriktad AM som framför allt är duktig på att bygga goda relationer med kunder och vill arbeta med befintlig portfölj. Du tycker även om att ta in dina egna kunder som du sedan bearbetar och utvecklar en god affärsmässig relation med.

Vad erbjuder vi?
  • Ett drivet, socialt och positivt team som stöttar varandra
  • Stora utvecklingsmöjligheter på ett internationellt bolag
  • Eget ansvar över dina arbetsdagar och arbetssätt
  • Bra grundlön, bonus och provision
Vem söker vi?
  • Dig som är initiativrik
  • Du som tycker om att driva ditt eget arbete framåt och vill vara med och påverka
  • Dig som älskar att sätta affärer och vidareutveckla kundrelationer
  • Dig som vill vara en del av något större och på resan fortsätta själv att utvecklas inom bolaget
  • Du som vågar och vill vara i framkant
  • Uppskattar möten med andra människor
Vad innebär rollen?

Bolaget är ett stort internationellt bolag som de flesta känner till, då deras tjänst används av många. I din roll som AM kommer du att arbeta med att utöka tjänsten hos företag då den idag är mer etablerad hos privatpersoner. Tjänsten är redan etablerad hos många företag och ditt arbete kommer framför allt handla om att bredda affärerna hos befintlig kundportfölj. Då du vill lära dig mer om tjänsten och bolaget, samt vill ta in dina egna kunder från start, kommer viss nykundsbearbetning också att förekomma. Detta för att tillsammans med dina kollegor utveckla och bredda arbetet mot B2B.

Det är en mycket givande, utvecklande och spännande roll, där du kommer spela stor roll för företagets framväxt. Du kommer ha stor påverkan för din egen utveckling. Detta är ett bolag som verkligen ser dig som medarbetare och lyfter dig till nya nivåer.

Arbetstiderna är kontorstider måndag till fredag i fina moderna lokaler på Gärdet i Stockholm. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

2Complete

Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.
Mer info
Kontaktperson Matilda Dahlin
Telefon 076 869 30 58
Email Mejla Matilda Dahlin
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (44 dagar kvar)