Junior underhållsingenjör

Junior underhållsingenjör

Dina arbetsuppgifter

Letar du efter ett spännande arbete hos ett stort ledande företag söder om stan med otroliga utvecklingsmöjligheter? Kommer du direkt från skolan eller har en bakgrund inom maskin och industri.

Ditt dagliga arbete kommer bestå av planering, genomförande, uppföljning och analys av underhållsinsatser. Du kommer i samråd med kollegor och ditt team att samordna och leda maskinunderhållet i verksamhetens anläggningar. Arbetet är både strategiskt och operativt där du arbetar i grupp med både tekniker och projektörer.

Din profil

För att trivas och kunna utvecklas på denna arbetsplats behöver du ha utbildning och/eller erfarenhet från maskin och industri. Är du nyutexaminerad från högskoleutbildning eller civilingenjörsutbildning inom maskinteknik, underhållsteknik, industriell ekonomi eller motsvarande är detta ett perfekt första arbete.

Du behöver ha mycket god allmänkunskap inom PC och office 365 samt grundläggande kompetens inom underhåll och underhållssystem. Du behärskar även svenska och engelska i både tal och skrift.

Att du vill arbeta med underhåll och problemlösning är en förutsättning. I övrigt är det viktigast att du brinner för ditt arbete, att du är öppen och intresserad med stort fokus på att lära och utvecklas. Du motiveras av att finna lösningar och trivs med att driva flera processer parallellt ofta i ett bra tempo. För att lyckas med detta krävs det struktur och förmåga att prioritera.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Angelique Engvall på angelique.engvall@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Angelique Engvall
Telefon 070 834 37 04
Email Mejla Angelique Engvall
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Information om företaget lämnas vid vidare intervju.