Redovisningsekonom sökes till bolag i Västberga

Redovisningsekonom sökes till bolag i Västberga

Dina arbetsuppgifter

Vi söker för vår kunds räkning en engagerad och noggrann redovisningsekonom som vill bli en del av ett härligt team. I rollen kommer du hantera alla förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning så som löpande bokföring, månads- och årsbokslut och reskontraarbete. Du är en del av en prestigelös grupp som tillsammans hanterar ett stort flöde månatligen.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av vår kund.

Din profil

Vi söker dig som har någon form av ekonomisk utbildning, förslagsvis gymnasium och/eller yrkeshögskola. Vidare har du mellan 3-5 års arbetserfarenhet av löpande redovisning. Du har en hög systemvana och är flytande i skrift och tal i svenska och engelska.

Som person söker vi dig som är strukturerad, noggrann och arbetsam. Du uppskattar och värdesätter en organisation med högt tak och att ha många bollar i luften. Det är självklart för dig att ta ett högt ansvar över ditt arbete och du sätter en ära i att hålla deadlines.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 maj 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid intervju.