Dina arbetsuppgifter

Denna spännande kund har avtal med både operatörer, myndigheter och statliga verk och växer mycket. Är du en projektör som verkligen trivs i stora projekt och i rollen som ansvarig gentemot kund samt med säkerställande av alla övriga delar i projektet som ekonomi och material. Är du dessutom en person som trivs i dialog och samspel med både kunder och kollegor, ja då kommer du att trivas här.

Då denna tjänst har fokus på stora uppdrag är ditt primära arbete att projektleda alla inblandade aktörer samt att ansvara för uppföljning och rapportering. Att hålla utsatta tider i projektet och att vara kommunikativ i ditt arbetssätt. Du ansvarar för väl genomarbetade arbetshandlingar samt att löpande ekonomiuppföljning. Vidare är du ansvarig mot kund och således företagets ansikte utåt. Här efterfrågas också tydlig kommunikation och även ett säljande perspektiv.

Arbetstider mån- fre. 7.30-16. Detta är initialt ett konsultuppdrag med stora möjligheter att bli anställd av vår kund.

Din profil

Som person är du van att driva dina egna processer och att noga strukturera ditt arbete. Du arbetar effektivt då tempot ofta är högt och är van att prioritera. För att på bästa sätt kunna utföra ditt arbete krävs följande:
 • Erfarenhet av arbete som projektör alternativt kännedom kring vad tjänsten innebär och med erfarenhet från arbete som fibertekniker.
 • Vana av att driva och arbeta med ekonomiska frågor
 • God användare av Office programmet
 • AutoCAD, telias egna program eller liknande
 • B-körkort (Manuell)
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande är även:
 • Erfarenhet som nätplanerare
 • Erfarenhet som tekniker
 • Utbildning i fiberteknik
 • En byggnadsingenjörsutbildning?
 • Kunskaper i entreprenad juridik samt BAS-U och BAS-P
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Är detta något för dig eller någon du känner? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Angelique Engvall
Telefon 070 834 37 04
Email Mejla Angelique Engvall
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 dec 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ledande inom kommunikationsnät. Närmare information ges vid kommande intervju.