Ekonomer sökes för spännande uppdrag

Ekonomer sökes för spännande uppdrag

Dina arbetsuppgifter

Är du ekonom och vill komma vidare i din karriär? Just nu söker vi ekonomer till vår konsultverksamhet. Att arbeta som konsult för 2Complete innebär att du blir anställd av 2Complete men din arbetsplats blir hos någon utav våra kunder. Vi söker redovisningsekonomer, redovisnings- och ekonomiassistenter samt controllers. Du kommer att arbeta med arbetsuppgifter som:
  • Löpande bokföring och redovisning
  • Månad, kvartal och årsbokslut
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Månadsavstämning
  • Rapportering
  • Skatter och moms
  • Fakturering
  • Kontakt med revisorer och myndigheter
  • Sätta nya rutiner och processer
Din profil

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi och att du har erfarenhet från liknande roller med ekonomirelaterad administration. Det är meriterande om du sedan tidigare arbetat i något affärssystem eller arbetat med löneadministration. Vidare är det ett krav att du är flytande i svenska och engelska och som person är du positiv, social och serviceinriktad. Du trivs att arbeta på en arbetsplats där du får utmana dig själv samt där arbetsuppgifterna varierar och du får utvecklas i din roll.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 alternativt anna@2Complete.se.

Om 2Complete

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 dec (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

2Complete är rekryterings- ochbemanningsföretaget som bygger en organisation på ambitiösa och hungriga personer. Vidare är det för oss viktigt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt.
Ett arbete efter dessa riktlinjer tror vi skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller uthyrning.