Byggledare till Bromma

Byggledare till Bromma

Dina arbetsuppgifter

Har du flera års erfarenhet från fältet och ser dig själv i en mer projektledande roll där du fortsatt kan använda dig av din praktiska erfarenhet? Kika nedan om arbetsbeskrivningen passar in på din profil.

I samråd med befintlig projektör ansvarar du för tekniker och underentreprenörer i fält. Du granskar och säkerställer deras arbete och stöttar dem i befintligt arbete samt ser till att de har utrustning och material enligt önskemål. Här ingår också nära samarbete med Stockholm stad och berörda kommuner. Vidare ansvarar du för effektivisering och optimering av lönsamhetsfrågor dvs både kringkostnader och optimering av arbetet. För att lyckas med ovan krävs att du har ett nära samarbete med både tekniker och UE.
Du ansvarar för att kvalitets- och miljöanvisningar följs och är även stöd vid anbuds och offertarbete.

Arbetstider mån- fre. 7.30-16. Detta är initialt ett konsultuppdrag med stora möjligheter att bli anställd av vår kund.

Din profil

Som person är du ambitiös och älskar att ta dig an nya utmaningar. Du växer med ansvar och tar naturligt en ledande roll. Det finns flera utbildningar eller erfarenheter som kan passa i denna tjänst men absolut viktigast är att du har erfarenhet från schaktarbete i samband med fiberdragning. Du förstår process från beställare till utförande med stort fokus på kvalité och budget.
Vi ser att du har:
  • Förståelse för ekonomi och avtal
  • Mycket goda kunskaper i Microsoft Officepaketet
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande är även:
  • 3-årig utbildning med teknisk inriktning eller motsvarande kompetens.
  • Kunskap inom fiberteknik och AB04
  • Erfarenhet som projektör/projektledare
  • Tekniker
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Är detta något för dig eller någon du känner? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Angelique Engvall på 0708-343704 eller angelique.engvall@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Angelique Engvall
Telefon 070 834 37 04
Email Mejla Angelique Engvall
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ledande inom kommunikationsnät. Närmare information ges vid kommande intervju.