Administratör/säljsupport sökes till exklusivt märke inom bilbranschen

Administratör/säljsupport sökes till exklusivt märke inom bilbranschen

Dina arbetsuppgifter

Är du en noggrann och framåt administratör som vill bli en del av ett drivet team? Uppskattar du att arbeta med premiummärken och att ge service? Då kan vi ha möjligheten för dig.

Vår kund söker förstärkning till deras Showroom/ kontor på Östermalm. I rollen kommer du att hantera administration rörande statistik, beställningar och agera säljsupport till teamet. Du har daglig kundkontakt, där du möter och ger en första hjälp till de kunder som kommer in. Du har även kontakt med fabriken och är en viktig avlastning i den dagliga verksamheten.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administration och gärna i en kundnära organisation. Har du arbetat med premiumbrands är det högt meriterande. Vi ser gärna att du har en gedigen systemvana och är god användare av Office-paketet. Du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

Som person vill vi att du är framåt, nyfiken och en problemlösare. Vidare är du noggrann, strukturerad och brinner för administration. Du motiveras av att vara till hjälp och för dig är det självklart att alltid sträva efter nöjd kund. Då du kommer vara ett ansikte utåt, är hög servicekänsla och personlighet av högsta vikt.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076-869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervju.