Hoppa till innehåll
Vad erbjuder vi?

Ett omväxlande arbete som fältservicetekniker i Stockholm. Anställning direkt hos vår kund som är en stor aktör inom vitvarubranschen. Du behöver inte ha jobbat direkt med vitvaror tidigare, rätt person får en gedigen produktutbildning vid anställning.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är serviceinriktad, lösningsfokuserad och har ett intresse för teknik. Då arbetet sker ute hos både privatkunder och i företagsmiljöer så förutsätter vi att du har god social förmåga och drivs av att själv planera dina arbetsdagar.

Vi söker dig som:
  • är en duktig problemlösare
  • trivs med att arbeta med frihet under ansvar
  • har erfarenhet från tekniska arbeten sedan tidigare
  • har en gymnasieutbildning inom tekniskt område
  • har B-körkort
  • goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande är om du har el-behörighet/el-vana

Vad innebär rollen?

Du startar arbetsdagen hemifrån, du går igenom dagens arbeten samt planerar morgondagens jobb. Sedan bär det av med servicebilen full med reservdelar, redo att göra företagets kunders vardag enklare. Arbetet ute på fältet är omväxlande och innebär primärt felsökning och reparation av vitvaror.

Tjänsten är på heltid, arbetstiderna är måndag till fredag, 7:30-16:00. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av företaget och tjänsten är tillsvidare.
Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande.

2Complete

Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.
Mer info
Kontaktperson
Jerry Stribrant
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 maj 2023 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare