Hoppa till innehåll
2Complete Group logotyp

Installationstekniker inom data & tele

Ansök nu
Är du tekniker och tycker om att arbeta på fältet? Ta chansen att bli en del av Eltels team som arbetar mot Förbifart Stockholm - ett av Europas största pågående tunnelprojekt.

Vad erbjuder vi?

Eltel är en ledande aktör inom tillbyggnad och underhåll av avancerad teknik i väg och gatumiljö samt mer därtill. Vi gör allt från projektering till färdiga installationer och löpande service. Vill du arbeta med utmanande installationer, felsökningar och reparationer? Det är vår vardag! Vi söker nu servicetekniker till vårt spännande och stora projekt Förbifart Stockholm.
Eltel är en ledande europeisk leverantör av tekniska tjänster för samhällets kritiska infrastruktur för energi, kommunikation, transport och säkerhet - det vi kallar Infranet. Vi verkar i själva kärnan av ett mer uppkopplat samhälle i ständig förändring. Eltels mission är att säkra kritisk infrastruktur i det moderna samhället. I Sverige är vi ca 1000 anställda över hela landet.
Under din anställning hos Eltel kommer du att få utvecklas inom:
 • Installationer / service av olika tekniska system i vägmiljö
 • Felsökning och felavhjälpning i avancerade system
 • Fiber/IP-nätverk (Cisco), kamerasystem, radio, dynamiska skyltar
 • Trafiksignaler, trafikmätning, parkeringssystem
 • Beredskapstid
Vem söker vi?

Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning som elektriker, el/tele eller en kortare högskoleutbildning samt erfarenhet av yrket. Du har god samarbetes- och kommunikationsförmåga samt gillar att arbeta i team. Som tekniker ansvarar du för att arbeta med service och installation av tekniken som finns i tunnlarna. Det avser b.la. radioteknik, kameror och annan teknisk utrustning. Du kommer ingå i ett team av servicetekniker som kommer att arbeta över ett brett område både geografiskt och tekniskt. I introduktionen ingår även en specifik utbildning av den tekniska utrustningen som hålls under en tvåveckorsperiod utanför Sverige.

Kvalifikationer
 • Grund för anställning är du är Svensk medborgare, genomgår en godkänd bakgrundskontroll samt registerkontroll hos SÄPO.
 • Vill jobba med installationer och underhåll inom/utomhus, då arbetet till viss del utförs självständigt ser vi att du även har erfarenhet från liknande arbete med installation och underhåll från tidigare arbeten.
 • Intresse eller erfarenhet av felsökning och service
 • Intresse eller erfarenhet av installation
 • Du kan läsa enklare elscheman och ritningar
 • Stort teknikintresse och har datorvana
 • Innehar B-körkort, manuellt
 • Obehindrad svenska i tal och skrift
 • Goda kunskaper i engelska, utbildningar hålls på engelska.
Är det dig vi söker? Ansök idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor gällande rollen är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Vad innebär rollen?

Vår verksamhet karaktäriseras av samarbete, entreprenörskap och humor. Förbifart Stockholm är ett långt och stort projekt som beräknas att utföras under många år framöver där du som servicetekniker kommer att få utbildning, erfarenhet och utvecklingsmöjligheter hos oss på Eltel! Som service- och installationstekniker får du ett roligt och omväxlande jobb i en trevlig grupp. Du kommer att ständigt att lära dig nya saker och möta nya utmaningar.

2Complete

Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.
Mer info
Kontaktperson
Joel Claeson
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare