Hoppa till innehåll
Ansök nu
Chans för dig som vill få in en fot och på sikt utvecklas i en teknisk roll. Vi letar efter dig som har en utbildning inom el-automation eller liknande men kanske inte hunnit samla på dig så mycket arbetslivserfarenhet än. Här kan du bli en del av ett bolag med kunder över hela världen som på sikt kommer behöva fler resande servicetekniker i Norden och Baltikum.

Vad erbjuder vi?
  • Kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Vara del i stort företag med kunder över hela världen
  • Utvecklingsmöjligheter
Vem söker vi?

Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och har någon form av teknisk utbildning i bagaget. I övrigt så behöver du vara en person som är strukturerad, noggrann och praktiskt lagd. Det krävs att du är flexibel som person då tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter, allt ifrån rengöring av små maskindelar som kräver koncentration och noggrannhet till att köra truck på lagret eller att sköta administrativa uppgifter.
För att lyckas i rollen ser vi även att du har följande:
  • B-körkort
  • Truckkörkort
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Du har en gymnasieutbildning eller likvärdigt inom el, mekanik, eller dylikt.
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.

Vad innebär rollen?

Vår kund är ett väletablerat och stabilt bolag som bistår olika industrier med maskiner för plåtbearbetning. Nu behöver de en händig och tekniskt lagd person i en alltiallo-roll där du bl.a. ska utföra enklare reparationer och rengöring av t.ex skärhuvuden, assistera på lagret och även hjälpa till med lite rapportering i CRM-system. Delvis kommer du arbeta i så kallat renrum med skyddsdräkt i en dammfri miljö där du rengör linser till maskinernas laserskärare.
På sikt är tanken att du ska kunna lära dig att åka ut på egna serviceuppdrag till kund runtom i Stockholm och efter det kanske utvecklas till resande servicetekniker med uppdrag runtom i Norden och Baltikum.
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd från början av bolaget. Arbetstiderna är måndag till fredag 7-16.

2Complete

Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.
Mer info
Kontaktperson
Jerry Stribrant
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 okt. 2023 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare